Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Знам че мога, но е добре поне веднъж седмично да се оставя да угасне и тогава да се включва на заряд поне за 8 часа и това важи за всички мобилни устройства(телефони, таблети, нот и нетбуци) не само за ифон или епъл продукти. Поне според баща ми(а той е техник от +40г всяка техника, която има батерия се третира по следния начин-1. Като я купиш опразваш батерията и зареждаш 24ч/12ч минимум задължително!

2. Когато се зарежда НИКОГА не се прекъсва заряда преди да е стигнал 100% т.е. никога не включвай телефона да се зарежда, ако не можеш да го оставиш поне час на заряд (при моя е 90мин до пълно зареждане от 1% като изключи, но той е на 18месеца) 3. Веднъж седмично или на 2 седмици максимум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го опразвай до угасване и тогава го зареждай поне за 8 часа. Така знам аз за удължаване на живота на батерията и все още имам телефони, които са повече от 3 годишни и държат по 3 дни.

Преди Алекс да ми се скара, че това е за темата с държеливостта на батерията ще кажа, че и там го постнах това, но тук беше специално ориентирано към aserrr

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Информацията за батериите ти е от преди 90-та година :)

Публикувано

Това щях да кажа и аз :))) Доста си назад със материала да знаеш.

Публикувано

Забавното е, че това поверие с батериите го цитират и по магазините. Дори и си вярват. И когато им зададеш правилният въпрос каква следва да е разликата между никел-металхидридните батерии и литиево-йонните или полимерни батерии и те гледат като голям камък.

Публикувано

Може и да е оттогава, обаче моля обяснете ми тогава защо пада с главоломна скорост до процента на заряд колкото е била (43% например) като я прекъсвам преди да се е заредила по гореописания начин? Държа да отбележа, че проблема с бързите падове на ток се появи след като минах на иОС7 от 2 седмици насам. Иначе и ГПС и всичко без блутут работеше и ме караше по 12ч като на 5% провеждах стандартен 3-5 минутен разговор и след като затворех изключваше съвсем. Иначе разликата между двата типа батерии за мен е само тази, че първите трябва да угаснат съвсем и да ги заредиш задължително докрай иначе пада бързо, а вторите можеш да ги зареждаш когато и колкото искаш, но в един определен момент и те почват да правят номера. А дали е така, кой ще ми каже? ;) знам че лития държи повече това зависи от мАч на батерията май

Публикувано

Имаме тема в която се обсъжда зарядът, хвърли и едно око. Особенно на частта за времето на зареждане. Щом за 90 минути се пълни до 100%, значи е мъртвец - нормалноро зареждане на здрава батерия е около 3,5 часа(да не казвам 4).

Публикувано

То къде ли не писа за тая батерия! В три теми, едно и също!

Публикувано

Знаех си, че ще ми се караш Алекс.Значи като си ида другия месец при мама в Париж ще си взема оттам. Благодаря за съветите момчета!

Шамана да не ми се сърди, че пиша на много места за един и същи проблем, просто съм от хората, които изискват по-обстойни обяснения за някои неща и понякога чак "ставам досадна с набиване на пирони в една и съща дупка" (тука цитирах г-н прокурора дето ми е в къщи)

Бяхте ми повече от полезни, за което благодаря и се извинявам още веднъж ако съм ви досадила с едни и същи въпроси.

От мен лека вечер и до скоро!

Публикувано

Никой не ти се кара :) Само давам насока къде да прочетеш.

Публикувано

Открих този шот в телефона, от петък е. Не се вижда датата и тя може да изчезнала предният ден, докато записвах звук и телефона бе в джоба на сакото, не знам.

Обаче на шота се вижда тапета на лока и го намерих след всички снимки, които съм снимал и вероятно се е запазил в телефона неволно или при моя грешка при натиснати грешно бутони, казвам че не съм го правил аз.

Може би след него е изчезнал и тапета, а си спомних, че същата вечер дори пропуснатите разговори на лока се намираха в горната част или нещо подобно, но не и там, където стоят обикновено, когато ги гледам преди да отключа телефона.

bsaq.png

Публикувано

Да поспамя малко и аз, едно птиченце ми каза, че до 1 седмица ще има джейл, ама да видим колко е истина :D

Публикувано

Не е twitter нали щот там отдавна излезе джейла :D

Публикувано

Е, как :D "redsn0w 10.1r1 - download now!".

Публикувано
  • Автор

Off:

Аз да ви кажа кога ще има джейл - след като остане 1 седмица да излезе iOS 7.1.

Това е политиката на Apple от доста време насам "за жалост"...

Публикувано

Нещо ново което забелязах - когато слушам музика и регулирам звука със слушалките екрана се активизира което не беше така преди...и както си го стискам в ръка може да си свети и един час :guitarred:

Публикувано

Тоя въоще не го разбира уърда :D

Публикувано

Хич да не е, позанимавал се е... :)

Публикувано

Изкърти джамовете е...ти!!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

iOS 7.0.3 OTA Update + Official full change-log:

7.0.3-Update-1.png

7.0.3-Update-2.png

Публикувано

Майко чак ми се иска да ъпдейтна :) Честно!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

Само за новите устройства ли е?

Публикувано

Хората,които чакат Джейл да не обновяват за сега до 7.0.3

qler.png

Публикувано

Има го за всички ъпдейта. Ще изчакаме ден два и тогава на спокойствие ;)

Публикувано

При мен на 5 няма, само на 5s и 5c...

Публикувано

iPhone 4

8cae3c8e4c7dc2ba.PNG

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.