Публикувано Октомври 20, 201312 гд Знам че мога, но е добре поне веднъж седмично да се оставя да угасне и тогава да се включва на заряд поне за 8 часа и това важи за всички мобилни устройства(телефони, таблети, нот и нетбуци) не само за ифон или епъл продукти. Поне според баща ми(а той е техник от +40г всяка техника, която има батерия се третира по следния начин-1. Като я купиш опразваш батерията и зареждаш 24ч/12ч минимум задължително! 2. Когато се зарежда НИКОГА не се прекъсва заряда преди да е стигнал 100% т.е. никога не включвай телефона да се зарежда, ако не можеш да го оставиш поне час на заряд (при моя е 90мин до пълно зареждане от 1% като изключи, но той е на 18месеца) 3. Веднъж седмично или на 2 седмици максимум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го опразвай до угасване и тогава го зареждай поне за 8 часа. Така знам аз за удължаване на живота на батерията и все още имам телефони, които са повече от 3 годишни и държат по 3 дни. Преди Алекс да ми се скара, че това е за темата с държеливостта на батерията ще кажа, че и там го постнах това, но тук беше специално ориентирано към aserrr
Публикувано Октомври 20, 201312 гд Забавното е, че това поверие с батериите го цитират и по магазините. Дори и си вярват. И когато им зададеш правилният въпрос каква следва да е разликата между никел-металхидридните батерии и литиево-йонните или полимерни батерии и те гледат като голям камък.
Публикувано Октомври 20, 201312 гд Може и да е оттогава, обаче моля обяснете ми тогава защо пада с главоломна скорост до процента на заряд колкото е била (43% например) като я прекъсвам преди да се е заредила по гореописания начин? Държа да отбележа, че проблема с бързите падове на ток се появи след като минах на иОС7 от 2 седмици насам. Иначе и ГПС и всичко без блутут работеше и ме караше по 12ч като на 5% провеждах стандартен 3-5 минутен разговор и след като затворех изключваше съвсем. Иначе разликата между двата типа батерии за мен е само тази, че първите трябва да угаснат съвсем и да ги заредиш задължително докрай иначе пада бързо, а вторите можеш да ги зареждаш когато и колкото искаш, но в един определен момент и те почват да правят номера. А дали е така, кой ще ми каже? знам че лития държи повече това зависи от мАч на батерията май
Публикувано Октомври 20, 201312 гд Имаме тема в която се обсъжда зарядът, хвърли и едно око. Особенно на частта за времето на зареждане. Щом за 90 минути се пълни до 100%, значи е мъртвец - нормалноро зареждане на здрава батерия е около 3,5 часа(да не казвам 4).
Публикувано Октомври 20, 201312 гд Знаех си, че ще ми се караш Алекс.Значи като си ида другия месец при мама в Париж ще си взема оттам. Благодаря за съветите момчета! Шамана да не ми се сърди, че пиша на много места за един и същи проблем, просто съм от хората, които изискват по-обстойни обяснения за някои неща и понякога чак "ставам досадна с набиване на пирони в една и съща дупка" (тука цитирах г-н прокурора дето ми е в къщи) Бяхте ми повече от полезни, за което благодаря и се извинявам още веднъж ако съм ви досадила с едни и същи въпроси. От мен лека вечер и до скоро!
Публикувано Октомври 20, 201312 гд Открих този шот в телефона, от петък е. Не се вижда датата и тя може да изчезнала предният ден, докато записвах звук и телефона бе в джоба на сакото, не знам. Обаче на шота се вижда тапета на лока и го намерих след всички снимки, които съм снимал и вероятно се е запазил в телефона неволно или при моя грешка при натиснати грешно бутони, казвам че не съм го правил аз. Може би след него е изчезнал и тапета, а си спомних, че същата вечер дори пропуснатите разговори на лока се намираха в горната част или нещо подобно, но не и там, където стоят обикновено, когато ги гледам преди да отключа телефона.
Публикувано Октомври 20, 201312 гд Да поспамя малко и аз, едно птиченце ми каза, че до 1 седмица ще има джейл, ама да видим колко е истина
Публикувано Октомври 21, 201312 гд Автор Off: Аз да ви кажа кога ще има джейл - след като остане 1 седмица да излезе iOS 7.1. Това е политиката на Apple от доста време насам "за жалост"...
Публикувано Октомври 21, 201312 гд Нещо ново което забелязах - когато слушам музика и регулирам звука със слушалките екрана се активизира което не беше така преди...и както си го стискам в ръка може да си свети и един час
Публикувано Октомври 21, 201312 гд Изкърти джамовете е...ти!! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Октомври 22, 201312 гд Майко чак ми се иска да ъпдейтна Честно! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Октомври 22, 201312 гд Има го за всички ъпдейта. Ще изчакаме ден два и тогава на спокойствие
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.