Публикувано Октомври 22, 201312 гд Няма да е при всички едновременно. В момента натоварването е адско.
Публикувано Октомври 22, 201312 гд Добре де гледам много фиксове, а някой знае ли какво са развалили, ако вече е ъпдейтнал?! За батерията ме е страх, че сега е много добра със 7.0. 93MB излиза ОТА, какво толкова са му сложили, като всичко е фикс Редактирано Октомври 22, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Октомври 22, 201312 гд iPhone 4S, анимациите при превключване на приложенията са сменени, всичко се случва в пъти по-бързо. Все едно отново съм си купил нов iPhone. Добра работа! Това е за сега, ще видим как ще се държи и батерията. П.С. Ефекта на анимацията се променя когато се включи/изключи - Reduce Motion Още малко инфо: http://www.idownloadblog.com/2013/10/22/animation-in-ios-7-0-3-can-be-drastically-reduced-for-those-with-motion-sickness/ Редактирано Октомври 22, 201312 гд от negozanimavai
Публикувано Октомври 22, 201312 гд Пише го в чейнджлог-а, пост №2216 П.П. Обикновенно ъпдейтите "х.о.нещо си" или "х.1.нещо си" се появяват за запушване на джейл, а сега никнат като гъби без него. Не е на добре тая работа.
Публикувано Октомври 22, 201312 гд Без анимацията е определено по добре... Всичко става моментално, евала на агентите от Apple. Sent from my iPhone
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Много странно, след ъпдейт (7.0.3) като натисна power бутона за заключване нищо не се случва, като го натисна втори път се заключва. До сега го пробвах поне 5 пъти и не се заключва от първия път.
Публикувано Октомври 23, 201312 гд И моя прави понякога така, а не съм ъпдейтнал още. Все си мисля, че не е от софта. Нещо по бутона е
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Няма как да е хардуерно, до преди 20 минути никога не го беше правил (от iOS6 до iOS7.0.2), сега веднага след ъпдейта започна да го прави и няма пропуск, трябва два пъти да го натискам, за да заключа екрана. След рестарт също не се оправя, ще изчакам някой да подтвърди с iPhone 5 след ъпдейт до 7.0.3 дали има същия проблем и ще правя рестор през тюнса ПП. Сега пробвах да затворя на входящо обаждане. Работи си 2 пъти за отказ и веднъж за silent, но за заключване трябват два пъти...
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Ами... току що ъпдейтнах 7.0.3 ОТА и паур бутона си работи, както трябва.
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Много странен проблем. И аз съм го виждал на 5-ца, но не съм сигурен на 7 или на 7.0.1 беше. С 7.0.2 се беше оправил. Довечера ще видя на 7.0.3 как е.
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Ужас просто , нов рестор set as new инсталирам си приложения през тюнса и няколко от тях стоят на инсталинг и нищо не мога да ги направя , махнах ги от тюнса-синк и пак стоят , давам им делиит от телефона обаче не се махат.Рестарти ресети---- Какво става с тая операционна система по дяволите? Редактирано Октомври 23, 201312 гд от liomojo
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Натоварени са сървърите. Спокойно, сега се будят в Америка и всичко ъпдейтва. След ден два всичко ще е наред.
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Аз успях вчера нощес да ъпна, без рестор, по възможно най-американския (баламски) начин. Това, което забелязах без да съм се взирал сериозно е, че има сериозна промяна в бързината, с която работи Safari и батерията държи осезаемо повече!
Публикувано Октомври 23, 201312 гд И аз така - снощи между 11 и 12 ъпдейтнах един 5s и един 5 - OTA и заедно с това и Mavericks - без никви проблеми
Публикувано Октомври 23, 201312 гд Много тъпо, сега трябва заради един паралакс който ме дразни да си жертвам преходните анимации които си вървяха супер. Явно е добра функция за старите 4-ки ама за 4с и нагоре не мисля
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.