Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Точно за това влизам във форума да питам. По-голяма тъпащина не можаха ли да измислят тия? Ако искаш анимации- длъжен си да ползваш и паралакс, ако пък не искаш паралакс- анимациите ги няма.

Много се дразня, в бетите хубаво си имаше отделна опция за шибания паралакс.. дано го оправят възможно най-скоро!!!

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Нямам думи!

Публикувано

Много тъпо, сега трябва заради един паралакс който ме дразни да си жертвам преходните анимации които си вървяха супер. Явно е добра функция за старите 4-ки ама за 4с и нагоре не мисля

Функцията немисля че е предназначена за определен модел телефон и факта, че се намира в Accessbility говори само за себе си.

Аз съм с 4-ка и телефона се държи еднакво, независимо дали reduce motion е включено или изключено.

Определено обаче след 7.0.3 вече не държа Android устройство в ръката си :)

Публикувано

Знам че е в аксесибилити опцията, ама тоя паралакс може да доведе морска болест и на капитан подводничар, защо трябваше да го вързват към убавите анимациики които са една от характерните неща за 7

Публикувано

Защото все някой няма да е доволен. Ако го направят 2 отделни опции съм сигурен, че пак ще се намерят хора да мърморят, че нещо не е наред. :)

Публикувано

Така както е тръгнало съвсем скоро ще се пусне нов ъпдейт и нещата там евентуално ще си дойдат на мястото, така че всички да са доволни.

Редактирано от p_valev

Публикувано

Много странно, след ъпдейт (7.0.3) като натисна power бутона за заключване нищо не се случва, като го натисна втори път се заключва. До сега го пробвах поне 5 пъти и не се заключва от първия път. :mad:

Няма как да е хардуерно, до преди 20 минути никога не го беше правил (от iOS6 до iOS7.0.2), сега веднага след ъпдейта започна да го прави и няма пропуск, трябва два пъти да го натискам, за да заключа екрана. След рестарт също не се оправя, ще изчакам някой да подтвърди с iPhone 5 след ъпдейт до 7.0.3 дали има същия проблем и ще правя рестор през тюнса

ПП. Сега пробвах да затворя на входящо обаждане. Работи си 2 пъти за отказ и веднъж за silent, но за заключване трябват два пъти...

Направих чист рестор, setup as new и проблема със заключването си седи, даже почна да ми се заключва на 3-4 натискане, независимо колко силно натискам пауър бутона. 100% е сфтуерен проблема, защото допреди ъпдейта никога не съм имал такъв проблем. Само при мен ли е така на 7.0.3?

Само да добавя, че днеска цял ден ми се провалят разговорите (call failed) и само след рестарт се оправя.

Публикувано

На мен пък точно тия анимации така ми е писнало да ги гледам от юни месец и сега с включена тази опция телефонът изглежда по-бърз. Има само едно преливане при пускане/излизане от приложение, а не трябва да чакаш анимацията да се изпълни, за да избереш нещо. Предполагам, че ако достатъчно хора пропищят (т.е. пишат фийдбек през apple.com), ще го направят с два тогъла в следващ ъпдейт - един за паралакс и друг за анимациите.

Публикувано

Да но не е някак уеднаквено - в мултитаксинга има анимации другаде не, някак странно е

Публикувано

M/у другото днес почти цял ден, всеки път като си погледнех локскрийна, ей така се беше бъгнало:

bc0c1eb2fd2933aa.jpg

5s, с активиран touch id за отключване и passcode с букви (затова е и клавиатурата).

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Оня как се хвалеше на презентацията...64% от устройствата работели на IOS 7?!Добре,че няма възможност за downgrade,иначе процента щеше да е около 4;)

Публикувано

Процента щеше да е с 0,4 по-малко, а не общо 4. Вярвай ми, ние сме миниатюрна хиледна, да не кажеш и милионна от процента, който са с желание да върнат надолу.

Публикувано

Въпроса е,че се хвали!А не казва,че не можеш да върнеш назад!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Всеки е видял какво го очаква със слагането на 7, преди да ъпдейтне (изключвам Ония един процент роботи, които ъпват "без да искат")! Преди слагахме от Сидия шаренийки и циганийки (за справка, темата "Кой, коя тема") а сега това ни било шарено ;)

Публикувано

Направих чист рестор, setup as new и проблема със заключването си седи, даже почна да ми се заключва на 3-4 натискане, независимо колко силно натискам пауър бутона. 100% е сфтуерен проблема, защото допреди ъпдейта никога не съм имал такъв проблем. Само при мен ли е така на 7.0.3?

Проблема ти е хардуерен. 99% съм сигурен. С 1 колега се случи същото нещо след като сложи iOS 7 beta, и се наложи да му сменят 5-цата от мтел - казаха, че проблема е хардуерен.

Публикувано

Хвали ли се-Да!Можеш ли да върнеш-Не!Казва ли го това-Не!За "сидийката" и "циганийките"-В "Кой каква...."!Като нямаш избор, ползваш това което ти подадат и мълчиш!Защо ли ни наричат "зомбита" и "сектанти"?!И няма нужда да ми се обяснява колко велики продукти правят!Много добре знам как работят помежду си без "сидийката"!Никак!

Публикувано

gogi6, що не вземеш да смениш марката и да ни освободиш от поведението си "ползвам Apple, но ги хейтвам яко".

Публикувано

Или "Ползвам Apple и ще дам на Тим Кук да ми го...."!

Публикувано

да ти го вкара отзад?

Публикувано

Малко е рано за 1 бира.. та, вземи се поразходи малко навън да си успокоиш нервите. ;)

@Anton :tooth:

Публикувано
да ти го вкара отзад?

Вкарва ти го на теб;)На мен ще почака;)

Публикувано

Аз си харесвам 7, само да ми върнат анимациите без паралакса....защо ли ъпнах на 0.3 :swear:

Публикувано

Кога са позволявали да се върнеш, че сега да е по-различно?

Не разбирам какво се оплакваш - намери си хак, даунгрейдни го и си го джейлни. И пари най-вероятно ще спечелиш от това.

Публикувано

Още се подписва 7.0.2...

Публикувано

Кога са позволявали да се върнеш, че сега да е по-различно?

Не разбирам какво се оплакваш - намери си хак, даунгрейдни го и си го джейлни. И пари най-вероятно ще спечелиш от това.

Как да спомене джейла и Сидия иначе...;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.