Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не че нещо,но какво само се оплаквате от beta версия и то 1!Някой да ви кара да слагате?!Споделяйте с Apple проблемите;)

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Пуснаха ли бета за iPad?

Публикувано

Да.

Публикувано

В Clock.app-> World Clock, докоснете полето и часовника ще стане дигитален;)

Публикувано

Може ли линк на лс?

Публикувано

Дали е внушение? От скоро качих iOS 7 и съответно Carrier в момента ми е M-Tel BG 14.5. Направи ми впечатление, че времето за даване на свободно при изходящо обаждане от моя страна е минимално. Нещо като 3 секунди. Преди бях на 5.0.1 и Carrier беше 11.0 и времето за свързване беше доста по-дълго, може би два пъти и повече. Има ли връзка между двете неща?

Публикувано

Не си внушаваш. И при мен се свързва доста по-бързо. Също като ми звънят, като бях на iOS 6 минаваха 2-3 секунди докато ме свърже след като вдигна, а сега е моментално.

Публикувано
Ей на това е истината!

iDownloadBlog, също писаха за това като за скрити функции.

Публикувано

Като получа входящо повикване, проведа разговора и оставя телефона да прекъсне връзката от отсрещния, когато отключа телефона имам 1-ка на иконата за Телефона като пропуснато обаждане. Реално пропуснато обаждане нямам. Другото което е неприятно е когато затвориш на някой че няма нотификация на лок скриина както беше на iOS 6*.

Публикувано

iOS 7 на iPad.

Публикувано

Направо е ужасно за iPad с тия малки менюта излизащи от всякъде ...

Публикувано

Вместо да залита по дизайн и "amazing new features", с пет - шест изречения братушката каза повече неща, от повечето блогове. Кое не бачка, кое куца и кое е шашаво.

Публикувано

Нещо странно, скайпа на 7-цата не работи. И при мен като при останалите при опит да се пусне, забива и изключва след няколко секунди. По-странното е, че имам нотификаций от скайпа. Уж не работи пък показва нотификаций. При някой друг има ли подобен феномен?

Публикувано

Приятелю, феномени ще има много, докато не си пуснат ъпдейти девелопърите. Още ли не го схващате това не знам...

Публикувано
iOS 7 на iPad.

Няма Бета за iPad.

Публикувано

Asen_77, не е странно, защото Push notifications минават през сървърите на Apple и не зависят от това колко работещо е приложението ти.

Публикувано

Няма Бета за iPad.

Не думай.. той човека в клипа даже казва, че това е по-скоро алфа. Да беше вникнал малко в поста преди да се правиш на умник.

Публикувано

И ти вярваш, какво ти казва някакъв си там от клип в YT ? Да не би да е пре Алфа xD.

Едит: вероятно обликът за iPad при iOS7 ще е по-различен от този на айфоне. Може би по тази причина няма все още Бета, но факт е, че до днес Apple нямат предложено ни Алфа ни Бета за никой модел iPad. Всичко останало е търкане на стъклената сфера, което не е за тази тема.

Едит2: Apple Bug Reporter

https://bugreport.apple.com/cgi-bin/WebObjects/RadarWeb.woa/wa/signIn

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Аз ти предлагам, да поровиш малко по - дълбочко, преди да рецитираш какво върви пред испанските седянки. Бета за айпад има от два дни. Не, няма да ви дам линк.

Публикувано

Говори ми, говори ми.

Аз линк не виждам за Бета iOS7 за iPad, освен ако не е някакъв тайнствено покрит, което е възможно, не споря, а в интерес на истината за момента не ми е необходим.

enedeju6.jpg

Публикувано

Това, че бетата я няма в сайта на Apple не значи, че не съществува. Вариант е, и братушките да са портнали айфонската версия.

Публикувано

Ама то си я има бетата, просто трябва малко търсене в различни от сайта на Ейпъл сайтове.

Защо при разговор, контактите който са с прикачена снимка към тях, не стой на бек граунд както беше на предишните версии. Премигва за секунда преди да направи разговора и след това остава на черен фон. Има ли опция за включване или изключване или нещо подобно?

Публикувано

При мен седи, но е blur-ната, както повечето нови неща.

Публикувано

Аз ще връщам на 6.1.3 , днес зареждах телефона и малкия играеше с него на някаква игра и телефона прегря. За пръв път виждам да пише " телефона прегря и има нужда да се охлади". Показа само спешни повиквания и нищо друго не можеше да се направи. Изгуби обхват и всичко.

Публикувано

Това и на 5.. и на 6.. съм го виждал. Не е до iOS-а. Играта е натоварила прекалено телефона.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.