Публикувано Октомври 31, 201312 гд При мен на 4-ката с iOS 6.1.3, от известно време го има този бъг, но в обратен вариант. Показава че има 4 приложения за ъпдейт, а като влезнеш няма нищо
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Toва си мисля, че са приложения изискващи iOS7 ъпдейт.. И при мен го има и на 4-ка, и на iPad с 6.1. Предполагам Епъл ще го оправят в скоро време, но е дразнещо.
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Toва си мисля, че са приложения изискващи iOS7 ъпдейт.. И при мен го има и на 4-ка, и на iPad с 6.1. Предполагам Епъл ще го оправят в скоро време, но е дразнещо. Така е колегата е прав това са приложения чиито ъпдейт изисква ios 7!
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Някой умен тарикат реши да махне поста със скрийншота, от който става ясно, че Mail days to sync настройката важи само за Exchange акаунти. Похвално!
Публикувано Октомври 31, 201312 гд За мен ли говориш? http://bgiphone.com/...bg/#entry211402 П.С. Освен модератор, друг не виждам да може да го направи. Ако мислиш, че сме тарикати, браво, представям си за останалите какво ти е мнението.
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Т.е си преместил някои постове по темата в друга тема? Ще очакваме нови питания и отговори по този въпрос, а беше изяснен. П.п И няма как да те имам предвид. За сега не познавам кой ми трие постовете. Редактирано Октомври 31, 201312 гд от JVV
Публикувано Октомври 31, 201312 гд "Просто" ги сложи на правилното място, за да може всеки да ги намери още по заглавието на темата.
Публикувано Октомври 31, 201312 гд По-горе има въпроси със скриншоти, на които въпроси имаше отговори със скрийншоти. Сега са налични само въпросите.
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Нито един коментар не беше изтрит. П.С. Разбрах какво имаш впредвид, но толкова през телефона. Сега добре ли е? http://bgiphone.com/...bg/#entry211304
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Бяха преместени в тема, която няма нищо общо с въпроса. Промяната е с iOS7, с която е отнета възможността да се задава mail days to sync. Да се чудиш какво общо има това с mail.bg.
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Дай да престанем със спама и да прочетеш точно питането на човека! Точно mail.bg касае той. След малко ще почистя.
Публикувано Октомври 31, 201312 гд И консумацията на батерията се промени в iOS7, но за нея си пишем в темата: "Колко ви издържа..."
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Дай да престанем със спама и да прочетеш точно питането на човека! Точно mail.bg касае той. След малко ще почистя. Дай да престанем с комплексите за модературствоване и да обърнем внимание, че на човека му е изчезнала възможността да определя период на синхронизиране след като е ъпдейтнал на iOS7. Това важи за всички POP акаунти. Не само за MAIL.BG. Зацепваш ли? Абе, к'во да разправям. Иначе дава отговори за abv.bg. Спри да разправяш. Трай си че се осра. Редактирано Октомври 31, 201312 гд от JVV
Публикувано Октомври 31, 201312 гд Иска iOS7 вероятно и е така от първата минута от пускането на iOS 7 публично, така ми бе с iPhone 5 iOS6. Мисля е споменавано някъде тук.
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Здравейте, Имам следния проблем: В момента съм с IOS 7.0.3 и Iphone 4, и когато искам да набера номер с плюс в началото нещо не ми се получава.Във всички предишни версии когато задържа нулата ми изписва + ,а сега ми изписва 0+. Всеки номер който искам да набера,трябва първо да го запаметя в контакти,защото там мога напиша +,и след това да го набера. Моля помогнете!!!
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Явно мърдаш като задържаш 0. Пробвах го 10 пъту и всеки път ми зиписа +. iPhone4 iOS 7.0.3. Редактирано Ноември 1, 201312 гд от Asen_77
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Не мърдам,пробвал съм хиляди пъти.От както сложих първата iOS 7 е така,но мислех че като излезе някой друг ъпдейт ще се оправи....но уви.
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Плюса е съкращение за 2 нули по принцип - по-бързо ще натиснеш 2 пъти отколкото да задържаш.
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Не само за две нули. От някои държави изходът е с деветки(Сърбия, например). "+" замества префикса за международно обаждане.
Публикувано Ноември 1, 201312 гд Не само за две нули. От някои държави изходът е с деветки(Сърбия, например). "+" замества префикса за международно обаждане. Беше , брат оно време , вече са се европеизирали. Сега са с wc... Sent from my 4 using DT & SX
Публикувано Ноември 1, 201312 гд С нули нестава,дава че е грешен номера.Незнам,аз се намирам в Беларус и явно тук нещо друго замества нулите и плюса..
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.