Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

При мен на 4-ката с iOS 6.1.3, от известно време го има този бъг, но в обратен вариант. Показава че има 4 приложения за ъпдейт, а като влезнеш няма нищо

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Toва си мисля, че са приложения изискващи iOS7 ъпдейт.. И при мен го има и на 4-ка, и на iPad с 6.1. Предполагам Епъл ще го оправят в скоро време, но е дразнещо.

Публикувано

Много е рано да искат само iOS7.

Публикувано

Toва си мисля, че са приложения изискващи iOS7 ъпдейт.. И при мен го има и на 4-ка, и на iPad с 6.1. Предполагам Епъл ще го оправят в скоро време, но е дразнещо.

Така е колегата е прав това са приложения чиито ъпдейт изисква ios 7!

Публикувано

Някой умен тарикат реши да махне поста със скрийншота, от който става ясно, че Mail days to sync настройката важи само за Exchange акаунти. Похвално!

Публикувано

За мен ли говориш?

http://bgiphone.com/...bg/#entry211402

П.С. Освен модератор, друг не виждам да може да го направи. Ако мислиш, че сме тарикати, браво, представям си за останалите какво ти е мнението.

Публикувано

Т.е си преместил някои постове по темата в друга тема? Ще очакваме нови питания и отговори по този въпрос, а беше изяснен.

П.п

И няма как да те имам предвид. За сега не познавам кой ми трие постовете.

Редактирано от JVV

Публикувано

"Просто" ги сложи на правилното място, за да може всеки да ги намери още по заглавието на темата.

Публикувано

По-горе има въпроси със скриншоти, на които въпроси имаше отговори със скрийншоти. Сега са налични само въпросите. :)

Публикувано

Нито един коментар не беше изтрит.

П.С. Разбрах какво имаш впредвид, но толкова през телефона. Сега добре ли е?

http://bgiphone.com/...bg/#entry211304

Публикувано

Бяха преместени в тема, която няма нищо общо с въпроса. Промяната е с iOS7, с която е отнета възможността да се задава mail days to sync. Да се чудиш какво общо има това с mail.bg.

Публикувано

Дай да престанем със спама и да прочетеш точно питането на човека! Точно mail.bg касае той. След малко ще почистя.

Публикувано

И консумацията на батерията се промени в iOS7, но за нея си пишем в темата: "Колко ви издържа..." ;)

Публикувано

Абе, к'во да разправям. Иначе дава отговори за abv.bg. :tooth:

Публикувано
Дай да престанем със спама и да прочетеш точно питането на човека! Точно mail.bg касае той. След малко ще почистя.

Дай да престанем с комплексите за модературствоване и да обърнем внимание, че на човека му е изчезнала възможността да определя период на синхронизиране след като е ъпдейтнал на iOS7. Това важи за всички POP акаунти. Не само за MAIL.BG.

Зацепваш ли?

Абе, к'во да разправям. Иначе дава отговори за abv.bg. :tooth:

Спри да разправяш.

Трай си че се осра.

Редактирано от JVV

Публикувано

Иска iOS7 вероятно и е така от първата минута от пускането на iOS 7 публично, така ми бе с iPhone 5 iOS6. Мисля е споменавано някъде тук.

Публикувано

Здравейте,

Имам следния проблем:

В момента съм с IOS 7.0.3 и Iphone 4, и когато искам да набера номер с плюс в началото нещо не ми се получава.Във всички предишни версии когато задържа нулата ми изписва + ,а сега ми изписва 0+.

Всеки номер който искам да набера,трябва първо да го запаметя в контакти,защото там мога напиша +,и след това да го набера.

Моля помогнете!!!

Публикувано

Явно мърдаш като задържаш 0. Пробвах го 10 пъту и всеки път ми зиписа +. iPhone4 iOS 7.0.3.

Редактирано от Asen_77

Публикувано

Не мърдам,пробвал съм хиляди пъти.От както сложих първата iOS 7 е така,но мислех че като излезе някой друг ъпдейт ще се оправи....но уви.

Публикувано

Пиши "тоалетна" тогава, къде е проблемът? :)

Публикувано

Плюса е съкращение за 2 нули по принцип - по-бързо ще натиснеш 2 пъти отколкото да задържаш.

Публикувано

Не само за две нули. От някои държави изходът е с деветки(Сърбия, например). "+" замества префикса за международно обаждане.

Публикувано

Да, двете нули са за Европа, където се намират повечето от нас. :)

Публикувано
Не само за две нули. От някои държави изходът е с деветки(Сърбия, например). "+" замества префикса за международно обаждане.

Беше , брат оно време , вече са се европеизирали. Сега са с wc...

Sent from my 4 using DT & SX

Публикувано

С нули нестава,дава че е грешен номера.Незнам,аз се намирам в Беларус и явно тук нещо друго замества нулите и плюса..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.