Публикувано Ноември 9, 201312 гд Особено при слайдване надолу, за да излезне "търсене", лагът е страшен. Често ме изхвърля от приложения. И на моменти оставам с впечатлението, че 4S-ката ми беше по-бърза в някоИ ситуации. В определени ситуации сякаш съм с 4S.
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Някой да има проблем с пуш нотофокациите от Twitter? С ios7.0.3 и последният Twitter! Sent from my iPhone 5 Black(64gb) iOS 7.0.3 using Tapatalk pro! Редактирано Ноември 11, 201312 гд от simba4
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Само ше кажа,че рам паметта на 5-та не е достатъчна за IOS 7!Незнам какво ще става с 5S?!При работа с телефона 2-3 часа,изключеане на всички приложения от мултитаска...и free ram 200 mb?!Трябва рестарт или приложение което изчиства паметта!Може и със снимки да го покажа,но не виждам смисъл! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Аз мисля, че си е напълно достатъчна, а и нали очакваме оптимизации! Sent from my iPhone 5 Black(64gb)! IOS 7.0.3 using Tapatalk Pro! Редактирано Ноември 11, 201312 гд от simba4
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Преди използване на Accelerate oт BatterySaver Според мене рамта си е напълно достатъчна - върви мазно като 6.1.3 на 4s ! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Да бе,прочетох го Просто изразявам мнението си за 7-цата,както и моите наблюдения )
Публикувано Ноември 11, 201312 гд А някой за пуша в туитър след последния ъпдейт ще изкаже ли мнение Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro!
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Да бе,прочетох го Просто изразявам мнението си за 7-цата,както и моите наблюдения ) Уж достатъчно рам,а прибягваш до помощни програми?! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Не,програмката я ползвам,за да си проследявам зареждането на батерията и нотификацията след самото зареждане.Тая функция я използвам само,когато го омацам и мине над 800-850 usage P.S По неволя сутринта ме retweet и favourite-ха за първи път и си ми изпищя редовно и на 2-те събития Редактирано Ноември 11, 201312 гд от Максим Костадинов
Публикувано Ноември 11, 201312 гд Някой май трябва да прочете що е то RAM, за к'во служи, к'во е т'ва active/linked/free memory и т.н., и т.н.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд Прочете ли поста...целия? Sent from my iPhone using Tapatalk Аз го прочетох. Какво я правиш тая свободна памет? За какво ти е да стои свободна?
Публикувано Ноември 12, 201312 гд http://en.wikipedia.org/wiki/RAM http://en.wikipedia.org/wiki/DRAM я, като по - тАп, четем.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд На жената четворката има повече свободен рам отколкото моя 4s и двата са с 7.0.3
Публикувано Ноември 12, 201312 гд В смисъл, 4-ката е доста орязана откъм визуални глезотии - translucent елементите са полупрозрачни, няма паралакси, ала-бала. Затова и ползва по-малко ресурси.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд Ами аз също съм изключил паралакса а с това и анимацийте. При 7.0.3 се изключват заедно. При еднакви настройки чвтворката е малко по бавна но с повече свободен рам. Явно ios при нея е по лека. Редактирано Ноември 12, 201312 гд от tozarat
Публикувано Ноември 12, 201312 гд Е тях ги дадох за пример Но translucency-то не можеш да го спреш - можеш да видиш разликата при notification center/control center.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд iOS не е един и същ за всички модели и там идва разликата. Т.е iOS7 на 4-ката не е 1 към 1 с iOS7 на 4S-ката. Различен хардуер, различна ОС.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд Бисери и куриози killer4o - increase contrast май точно това правеше.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд Alxx точно така си е, ipsw файловете са различни, за различните телефони, както по големина така и по съдържание. Хардуерът е различен и драйвърите са различни.
Публикувано Ноември 12, 201312 гд Да кажеш на няколко допълнителни service-a "различна ОС" си е жив бисер. Да, в 4S функциите и услугите са повече, но ги обработва и доста по - бърз процесор. Спорът ви по - горе тръгна от "препълнената РАМ" - ами трябва да се запълва, иначе за к'во е? Искате бързи устройства, нали? Колко ще са бързи, ако при всяко стартиране на услуга трябва да чакате разкомпресирането й от диска, зареждането в рам паметта и визуализирането чак на финала?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.