Публикувано Юни 16, 201312 гд Гласовата навигация не работи,имам навигация свързва се и всичко е точно но само дето няма глас,това е както на гугъл мапс така и на епъл мапс.Струва ми се че не е хардуерен проблем защото това са единствените две приложения с проблем,всички звуци са включени както и тоя на мюзик,и не виждам къе е проблема,ако някой се е сблъсвал с този проблем и има решение бих се радвал да го сподели.
Публикувано Юни 16, 201312 гд На maps.app има, вчера я ползвах. Settings ->maps Едит: Alxx е прав, не е баш навигация ама обеснява нещо. Опазил бог да го ползваш в движение. И за последен път едитвам. Трябва да си избрал превозно средство автомобил, за да работи. Редактирано Юни 16, 201312 гд от Nick Snow
Публикувано Юни 16, 201312 гд Има за твоя телефон, за 3гс и 4 няма. И, аз се чудя що няма въздушно окачване в моята кола, ама...
Публикувано Юни 16, 201312 гд Да, от Тапаталк не излиза профила. Въпреки това е тъпа Има tweak, който активира 3D-то и "навигацията" в Cydia. Редактирано Юни 16, 201312 гд от Nick Snow
Публикувано Юни 16, 201312 гд Автор Да, сега по обстойно се зачетох и видях че вградената навигация на ios 6 има turn by turn,но не и глас за 3гс и за 4,има алтернатива ама трябва джейл,за това пък гугъла има всичко.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате