Публикувано Февруари 3, 201016 гд Tehra Dark Warrior 1.11 Category:Games Developer:2009-2010 StormBASIC S.L. Version:1.11 Average Rating:No data Size:119 MB DOX Редактирано Февруари 6, 201016 гд от pe6o666
Публикувано Февруари 3, 201016 гд Приятна ли, това е най-добрата игра правена някога, явно другите нарочно са правели разни смотани игри, тази просто разбива всичко досега(в жанра), да направят и една така само че ММОРПГ и са царе!
Публикувано Февруари 6, 201016 гд Опасенията ми от видеото от бета версията на играта се оказаха вярни, изключително дървена бойна система!Мацката е супер грозно раздвижена, а авторите не ми побира ума защо са й "дали" толкова голям меч (особено предвид тъпата физика на играта)?!
Публикувано Февруари 6, 201016 гд Аз пък съм много приятно изненадан от играта. Наподобява любимата ми игра за PC и е сравнително добра за размера си (120тина MB). Малко е дървена както казвате, няма jump което е лошо или кой знае какви комбота но докато не я врътна няма се откажа Лично мнение - най-добрата след NOVA !
Публикувано Октомври 11, 201015 гд Tehra Dark Warrior 1.26 What's New in Version 1.26+ Player can change difficulty settings. + Improved gameplay. + Improved graphics. + New levels. + New combo attacks. + Bug Fixes NOTE: This update requires iOS 3.0 or higher The current saved game will be lost.
Публикувано Август 7, 201114 гд Днес е безплатна. http://itunes.apple.com/us/app/tehra-dark-warrior/id353169220?mt=8
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.