Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OS X Mavericks 10.9 - Проблеми и Взаимопомощ

Featured Replies

Публикувано

Дръпни в коша само апликейшъна(не ползвай апзап) и качи наново. Данните и настройките ще ти останат. Иначе можеш да направиш втора инсталация с новия акаунт и после да им подмениш receipt-a. ;)

• Отговори 276
  • Прегледа 36.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• И така както обещах кратко ревю. Приятно четене Както във предните версии на OS X следва развитието на IOS. Във OS X промяната не е така "драматична" както в IOS 7. Има добавени няколко приятни ъпг

• Няма...споко

• Така се прави без проблем! Тук ше ви обясня как да си направите буутваща флашка с OS X Mavericks. 1. Трябва да разрешите да се виждат скритите папки и файлове. За целта отворете Terminal.app и напи

Добавени снимки

Публикувано

Трябва да едитнеш едно файлче и няма да ти излизат ъпдейти повече. Потърси някъде из форума по таг "receipt" и ще излезе решението.

Не успях да намеря _MASReceipt файла на Aperture-то, търсих го в Package Contents на програмата. Извинявам се за лайкския лаишкия въпрос, ама ако го намеря трябва да сменя съдържанието на файла със съдържанието на MASReceipt на някоя от купените програми ли? :mellow:

Публикувано

Целия файл ;)

Публикувано
опитай с owly от app store

Между другото и това не помогна, пак се логаут-ва глупака. Но пък се сетих за друга програма, която преди помагаше и след като я тествах работи и на Маверикса. InsomniaX - който има нужда мака му да не заспива.

Публикувано

Caffeine? :)

Публикувано
ZzrdUBq.png
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли да ми помогнете? На Macbook Early 2009 с Mavericks не мога да инсталирам Уиндоус с BootCamp, не ми свети бутона за инсталация а само бутона който сваля драйвърите. В нета не можах да намеря на някой да му прави този проблем. Имам флашка 8GB и диск с Win7 x64.

Публикувано

Само на MacBook моделите без DVD може да се инсталира от флашка(не че и на другите не може, но 1-во трябва да излъжеш компютъра че е един от тези модели). DVD-то стрябва да е вътре и да е монтирано когато пуснеш BootCamp. Не виждам причина да не става... rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Откакто съм на 10.9.4 машината ми се държи много добре! Малка консумация на рам и процесор във всяко отношение! Много съм доволен от последният ъпдейт който беше пуснат от Apple. :guitarred:

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Туй не знам кога се е появило, ама ще да е скоро...

f187f3aa65910d05.jpg

Публикувано

Оня ден се появи. Чакаме Йосемит.

Публикувано

Когааа? :)

Публикувано

Публик бетата добре се държи, почти не виждам бъгове и ако ги има не са фрапантни.

Редактирано от inutero

Публикувано

Мен след ъпдейта ме изхвърли брутално от облака и стана чорба после. Д*а и тоя овен...

Публикувано

При мен засега няма грижи . Държи се добре - основно дребни бъгчета

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен DP8 без проблеми на Хака от подписа. Ползвам го за основна OS и се държи отлично. Даже няма да ъпдейтвам до 10.9.5.

Публикувано

Някой да помага, имам две мак минита с аналогични инсталации и програми с 10.10.

На едната всичко е супер на другата мейл клиента крашва. Отваря се показва писмата в левият панел и при избор на писмо/селектиране крашва.

Изтрил съм акаунтите, и всички папки и файлове в /library, свързани с приложението. След създаване на нов акаунт пак същото.

Публикувано

Можеш да пробваш:

1) Mailbox/rebuild

2) Repair permissions през recovery

Публикувано

Пробвано е с пермишъните. За ребилд то няма какво да ребилдне всичко изтрих и сега е като нов кани да се добави акаунт, ако добавя чисто нов акаунт наново пак е така.

Публикувано

Ако и двете са ти с еднакви акаунти и т.н., бекъпни си само медиата от проблемното и си направи клонинг на работещото. Колко му е.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги, имам странен проблем със Сафари на Маверикса последните 1-2 версии и сега на Йосемитито....

Пиша нов адрес Сафарито тръгва да зарежда, синьото барче тръгва спира на 1/5 мисли се 2-8 сек бяла страница и тогава я зарежда....2 Рутера смених не е от него.... (това го прави на 2/3 от сайтовете)

Редактирано от profusion

Публикувано

Спри флаш плъг-ина и пробвай? Не са си ъпдейтнали качествено "екстрите" и вероятно е от това. Като спра всички плъг-ини и направо лети.

Публикувано

Stop plugins to save power ми е пуснато

EDIT:

Работата е зле, някоИ сайтове по 10-15 сек ми ги мисли, а на някоИ одеве амазона картинките ми се свалят като на дайл-ъп едно време, отварям ЛисиЦата с нея всичко лети

Stop plugins to save power го спрях....

Изтрих кеша....

Allow plugins го спрях все тая...... :scratch:

Редактирано от arm11

Публикувано

Хм, на мен пък никога не ми е работило толкова добре Сафарито и на двете ОС-и. Според мен ще е добре да направиш чиста инсталация.

Публикувано

И при мен цикли сафарито на Йосемити, имам инсталиран ад-блокер само, кеша си го трия редовно.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.