Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

apple ID промяна на номер ?

Featured Replies

Публикувано

доста рових , но не мога да намеря решение . В imessage и facetime ми се появяват два номера и е-майла . И като са активирани и двата номера получавам imessage на другият номер . Махам отметнака и тогава логично не ми праща съобщенията , но искам да го махна тоя телефон ама не знам от каде . Е-майла мога да го махна и да го сменя ама телефона не знам как . Това стана защотото не знаех ,че всеки телефон трябва да има различен акаунт и го ваведох на един друг телефон и от там идва другият номер ,които се появява . Благодаря предварително...

Публикувано

Ресторвате другия телефон, без да връщате направения в айтюнс бекъп и нещата ще се оправят. Или просто го синхронизирате с друг акаунт, на друг компютър.

Публикувано
  • Автор

а като направя рестор няма ли контактите да се изтрият

Публикувано

Ъхъ. Нали си синхронизирал, я с комп, я с клауд? После ще си ги върнеш пак със синк.

Публикувано
  • Автор

извинявай за тъпият въпрос ама ако не влизам с Apple ID в imessage i facetime . То тогава ми излиза само моят номер . Така дали ще може ?

Публикувано

Въпрос на личен избор.

Публикувано
  • Автор

благодаря за помощта :) но за сега реших да не влизам в apple ID ,пък после ще го оправям .

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,нз дали е тук мястото да помоля за помощ!Имам втора ръка Iphone,инсталирах всичко необходимо и нямам проблеми освен 1-когато в app store-a ми излиза нов ъпдейт на приложение вместо моето app id излиза старото на предишния собственик на телефона и никъде няма опция за въвеждане на ново!иначе съм изтрил отвсякъде неговия профил и съм влезнал с моята регистрация.когато свалям също нямам проблем,пак си излиза моя юзър и само въвеждам пасс!единствено не мога да ъпдейтвам-някой да има идея как да реша проблема и неговото ип да спре да се появява при ъпдейт!благодаря

Публикувано

Не е за тук това, което питаш, но решението е да изтриеш даденото приложение и да си го свалиш с твоят акаунт.

Публикувано

А изречението е...

• 8 години по-късно...
Публикувано

Не мога да въведа кода Защото не съм с този номер

Публикувано

За изтриване на приложение код не ти е нужен!

Публикувано

Темата е жестоко омазана и е от 2013, предполагам, че питащият потребител има предвид, че не може да вкара кода за двуфакторното удостоверяване, защото си е сменил номера. Само предположения обаче, защото от едно изречение трудно може да се извлече повече.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.