Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с ММС и съвместимост ма формат Iphone 3gs.

Featured Replies

Публикувано

Днес опитах да пратя ммс(снимка правена от моя телефон към уйндоус фон)не стана,после пробвах към андроИд,пак не стана.Пробвах сЪС снимка,която не е снимана от айфон и нямаше проблем,значи проблема не е в настройки,нет 3г и т.н.,странното е че блекбери ми получава снимки и нямапроблем,когато пращам прикачен файл към мейл уйндоус отваря без проблем.При социялните мрежи пак всичко е наред,описвам толкова подробно защото формата на снимки от айфон е .jpg , гореспоменатите снимки,който не са снимани с айфон са същия формат.Защо тогава едните мога да пращам без проблем,а тези от камерата на моя телефон не,при социялни мрежи нямам проблем,но същата снимка която не можах да изпратя на една лумия 820,е пробвах и през вайбър и лумията не можа да я отвори.Само да вмъкна че и iMessage ми работи без проблем,ако някой има някакво обяснение ще му бъда много благодарен.

Публикувано

MMS не може да "носи" снимки с такъв обем. Пробвай да снимаш директно от съобщенията.

Публикувано
  • Автор

Тъкмо пробвах,пак не стана,към края на sending забива за около 20 секунди и ми изписва not delivered,а от iMessage ако пращам към Mac или iOS няма проблем.

Публикувано

По спомен, ММС има лимит на обема - 100кб, повече не става. Аймесидж няма нищо общо с ММС.

Публикувано
  • Автор

Може,нямам представа колко е обема на ммс,иначе ми е ясно че аймесидж няма нищо общо просто помислих че може да е проблема в телефона и пробвах всички опции.Благодаря за инфото.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.