Публикувано Юли 17, 201312 гд Здравейте съфорумници, искам да попитам по - знаещите за някакъв метод за полиране или поне изчистване на гърбът на iPhone 3GS, защото бих искал да си освежа малко старата машина. Бял е и с времето сякаш полировката се очопли или как да кажа започна да се излющва и да има едни точици по корпуса отзад въпреки, че не е много не ми харесва така и искам да го върна в по прилежен вид както беше едно време. Знам за всякакви полир - пасти и подобни, но искам да видя мнения ако някой е правил подобно нещо, защото телефонът е стар, ще го сменям скоро и искам да го освежа за да мога и да го дам евентуално някаде за части или продажба. Мерси за отделеното време и благодаря за отзивите ако има такива.
Публикувано Юли 17, 201312 гд iде де . Пасти има всякакви - груби, средни, фини, суперфини и т.н. Само да имаш време и желание да търкаш
Публикувано Юли 18, 201312 гд Но все пак си остава "изтъркано" Щом ще го продаваш, не прави простотии а послушай колегата и му купи един китайски панел. След това ходи до сервиза да ти го сменят.
Публикувано Юли 18, 201312 гд Автор Като се замисля реално сте прави, но ми се искаше да проверя все пак. И мерси за отзивите колкото и да не е, няма да правя рискови неща, а ще си купя нов панел.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате