Публикувано Януари 10, 201016 гд Ползвам тази програма от доста отдавна и съм много доволен от нея.Нямам оплаквания
Публикувано Август 15, 201015 гд Момчета, два пъти я плащам и не получавам ни стон ни вопъл от тях, писах и акаунта на ПейПал т..е. отворих дискусия и пак така, По начина по който се хакваше ся не става с четворката
Публикувано Октомври 15, 201015 гд Ето лекарство за тези които имат проблеми като R32. В пъти по-добра и лесна от Блеклиста. Ако имате инсталирана Mcleaner я премахватe и чистите файловата с-ма с помощта на iFile. Теглите последна версия от репото на BigBoss. Влизате в Файловата с-ма на телефона чрез iPhoneBrowser или iFunBox примерно и отивате на Applications/MCleaner.app и заместавате този файл. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Вече имате напълно работеща и кракната MCleaner!
Публикувано Декември 26, 201015 гд Има ли начин програмата да не показва history-то на блокираните номера в Phone - Recents ?
Публикувано Декември 26, 201015 гд Ми то не ги показва ако си дал примерно Hangup the Call. Мисля, че само при опцията Ignore the Call ти показва history. П.П. Аз пък искам да питам, има ли опция като при iBlacklist, която ти премахва известията за смс и пропуснато повикване на locksreen-а, че нещо не намирам такава? Редактирано Декември 26, 201015 гд от tonygti
Публикувано Декември 26, 201015 гд Пробвай с Hangup and Reply SMS и показва хисторито с Hangup the Call ....
Публикувано Декември 27, 201015 гд Пробвах всичко но програмата не може да спира SMS-и ... iBlacklist си остава TheBest
Публикувано Декември 27, 201015 гд Как да не спира смс-и. Аз си пратих от другия телефон и смс-а не се виждаше Messages. В log-а на програмата го намерих и го изтрих.
Публикувано Февруари 13, 201115 гд Приложението не работи на 4.2.1! Причинява краш на спрингборда при опит за набиране на контакт.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.