Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тих звук при заключване и отключване

Featured Replies

Публикувано

Привет,

От известно време забелязах, че при отключване и заключване звука се чува съвсем тихо. Интересното е, че го прави абсолютно произволно. От време на време е ОК, от време на време е тихо. Не че е голям проблем, но ми е интересно на какво може да се дължи този ефект.

Публикувано

На някое разширение в мобайл субстрат. Обикновенно става след инсталация на iphone delivery. Пробвай да го махнеш/рестарт и после наново/рестарт. Сети се какво си качил, преди да се появи проблема.

Публикувано
  • Автор

Нямам iphone delivery (това нали беше известяване за получени sms?). От Сидия имам: AppSync, Erica Utilities, iFile, Imstallous, Iprotect, MobileLog, Safari DM, SBsetings и Winterboard. Не мога да се сетя какво съм инсталирал напоследък, но не го прави постоянно - решава и е тихо 3-4 пъти, след което си нормално....

Публикувано

Winterboard - с това трябваше да започнеш...примиряваш се, или го махаш. С пълна сила прави проблеми, ако си качвал UISounds в някоя тема. Аз съм ги сменил директно в ОС-то и нямам проблем.

Пробвай да махнеш папката със звуци от темата,рестартирай и следи пак ли ще прави проблем.

Публикувано
  • Автор

Winterborda го ползвам само transperant dock, user wallpaper и user lock backgraund и за да си крия ненужни икони. Ще почета как мога да ги направя тези неща без него, ще го разкарам и ще видим какво става. Поздрави и благодаря!

Редактирано от wsgar3

Публикувано

И при мен се появи това само един път!

Отключването тихо, заключването нормално.

Респринг и заспа ;)

Публикувано
  • Автор

pe6o666 и при мен се оправя с респринг или рестарт и след известно време пак го има, но....преживява се! Просто ми беше интересно какво може да причинява тази аномалия. :)

Публикувано

1000% нещо от Cydia.

Публикувано

Икони можеш да криеш по много начини - сбсетингс например.Прозрачния док се слага на ръка във файловата с-ма(не помня пътя сега). За юзър уолпейпър можеш да свалиш Desktop/SMS Background от сидиа - сменя уолпейпъра зад иконите и този на Sms.app - работи без уинтерборд, няма крашове и харчи малко рам и батерия.

Публикувано
  • Автор

Разкарах "зимния" и май се оправи. Благодаря за помоща!

Публикувано

Да не би да закриваш говорителя с ръка отвреме на време?

Знам,че е глупаво,но понякога не обръщаме внимание на тази малка подробност.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

И още нещо: когато при заключен телефон проведете разговор, след като приключи се чува звука за заключване. Когато отключите после се чува много тихо и директно се отваря "phone.app".

Публикувано

Спирайте ги звуците при заключване/отключване и си решавате проблема :) Мен много ме дразнят тези звуци, а Phone.app винаги остава отворена след провеждане на разговор.

Публикувано

Спрял съм даже на клавиатурата звука. Досадни са :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.