Публикувано Юли 26, 201312 гд Здравейте колеги, разполагам с iPhone 4s и имам наложаща нужда от браузър,които да поддържа Java.На моята работа разполагам с машина,която е свързана с интернет и има вариант да се управлява от дистанция чрез интернет браузър.Конфигурирах си VPN връзката от телефона,но когато дойде времето да отворя адреса на машината се сетих,че iPhone не поддържа Java.Четах в интернет за Cloudbrowser но не е наличен в българския маркет и не мога да го изтегля.Бих искал да ви помоля за съвет за някаква алтернатива.Важно е да спомена че телефона не е джейлнат и няма да се джейлва ако не е много необходимо.
Публикувано Юли 27, 201312 гд Имаш две алтернативи: Правиш си акаунт в още един магазин, в който е наличен браузърът или джейлваш и търсиш в Сидиа. Мисля, даже имаше и конзолен браузър с джава.
Публикувано Юли 27, 201312 гд Автор Дали е възможно от другия стор(които и да е той) да си гифтна аппа към българския,които си ползвам?Инак ще трябва да ги ползвам едновремено и да сменям акаунтите постоянно.
Публикувано Юли 27, 201312 гд Ами аз например правя точно така - сменям си ги и нямам проблеми. А "постоянно" ...... колко да е постоянно - не ги сменяш по десет пъти на ден....
Публикувано Юли 27, 201312 гд Автор Търсих доста в българския стор,единственото което намирам е това https://itunes.apple...89360?ls=1&mt=8 Закупих апликацията вече,но не съм на работа и немога да проверя дали ще отвори сайта. Vbox7 се отваря без проблем зарежда клиповете на секундата.Но точно това което искам да отворя не знам дали ще бъде отворено. Редактирано Юли 27, 201312 гд от MARKOV
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате