Публикувано Юли 26, 201312 гд Търсене и изтегляне на безброй песни в .mp3 формат - напълно безплатно. Милиони песни в базата данни, фантастична сборка на музикалните класации. Седмични класации и актуализации. Внимание! Тази версия на Music Box работи само на iOS5 или по-висока. Не ъпдейтвайте, ако имате по-стара версия на фърмуера! Music Box 2.2
Публикувано Юли 27, 201312 гд Уникална! Някой намери ли начин да се свалят песните на комп че да не търся
Публикувано Юли 27, 201312 гд ...+ гремлин и директно в айпод.апп(като платени). После в компа с трансфер Аз, дърпам така над половин година и съм забравил за торент сайтове, дата-мата и т.н.
Публикувано Юли 28, 201312 гд Добре де...аз ли съм бавен или нещо не виждам начин да ги прехвърля от това в iPod.app Имам гремлин-а, ама нема опция
Публикувано Юли 29, 201312 гд Аз не успявам нито да намеря в "търсене" нито да изтегля, нито да слушам песен. Постоянно ми изскача прозорец със секюрити код и когато го напиша, следва втори и така до безкрай. Дали аз не правя нещо както трябва!?!?
Публикувано Юли 29, 201312 гд Нещо при теб е!От Cydia ли инстална? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 29, 201312 гд Security Code не се появява никъде, погледни дали си с последната версия, от BigBoss ли си я инсталирал...
Публикувано Юли 29, 201312 гд Няма секюрити код в това приложение, да не си набарал някой scam? От кой сорс го свали и пипал ли си по рекламите?
Публикувано Юли 29, 201312 гд Може и аз да не съм се изразил добре. Ето за това говоря. Приложението го сложих на Айпад 3 с 6.1.2 От Cydia, Big Boss, 2.2 е версията. Редактирано Юли 29, 201312 гд от gogogetov
Публикувано Юли 29, 201312 гд Не съм виждал никога такова нещо на айфона. Опитай с друга песен, имам подозрения, че сървърът на който е парчето го иска.
Публикувано Юли 29, 201312 гд Ето това ми дава когато натисна "cancel" Пробвах с различни песни. Иска ми код каквото и да предприема.
Публикувано Декември 22, 201312 гд Крашва само на първия при мен!Изчезна само след рестартЩе изчакам ....
Публикувано Май 25, 20169 гд От известно време не работи,но не се знае. Sent from my iPod touch using Tapatalk
Публикувано Септември 20, 20169 гд iMusic - Music Player & Playlist Manager. by Du Tianyuhttps://appsto.re/bg/2YBi9.i
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.