Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5C & iPhone 5S - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

А какъв billing адрес слагате като поръчвате от UK стора?

При мене няма опция България.

• Отговори 1.4k
  • Прегледа 141.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След 10 дни употреба, модела е А1533 GSM : Сензорите на 5s за нивел т.н. на пръв поглед да, изглеждат криви, но не съм ги сравнявал с нищо. В игри не съм имал сериозни проблеми от малкото, което съм

• Момци, преди да се втурнат всички на големия спам, аз искам да ви благодаря на вас за това, че в изминалия час ни направихте свидетели на събитието с бързина, точност и достатъчен снимков и информацио

• Направих малко видео със slow-mo Днес пробвах и навигацията от София до Велинград и съм доволен, GPS-а не ме изпусна нито за секунда.

Добавени снимки

Публикувано

Миро, цената 524 е в британския магазин и съответно е в лири, а в американския магазин е 650 долара.

На мен също ми е интересно как стават тези поръчки, тъй като няма как да платиш с кредитна карта извън съответната държава, за която е Apple store-a?

Публикувано

Да, това е цената за 16г, а горе е поръчан 32г

Мисля, че цената е без VAT, демек ДДС.

Еконт мисля извършват плащането, имат такава услуга.

Публикувано

Антоне плаща се с чужда кредитна в UK сторе, зависи от картата. Което няма и е проблемно е адрес извън територията, но плащането е без проблеми.

Публикувано

Цената на скрийншота е без ДДС. 1480 лв. е телефона, и предполагам още около 150 ще трябва да платя като ми го дадат, тъй като избрах да го пратят по въздух, и за покупката чрез куриер се плаща 4.8% от стойността на пратката.

Публикувано

И моята 64-ка е взета вече, на 5-ти ще ми я донесат. :guitarred:

545939_723407434339261_1616324460_n.jpg

Публикувано

Честито !

Публикувано

Почна се :) Честито на вече закупилите и очакващите да си закупят преди да почне да се продава и тук :) Дано до декември да се предлага при операторите, защото чета, че имат проблеми с производството на 5S и поръчките да малки. Също такс, в UK е много нисък интереса към 5С.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Като няма 5s от зор да са с нов телефон, ще купуват и 5с. Едва ли ще останат ей така не продадени :)

Публикувано

Няколко снимки от мен...имах под минута време да ги видя и направих няколко бързи снимки...

ae96d28defe73fee.JPG 16e82338f0eca869.JPG f847598444101e52.JPG 4b55ef0c95b885b5.JPG 6e64b3f98aca744d.JPG 19da0f835ef71aa8.JPG c56409979a67f25c.JPG

Публикувано

Това пластмасовото ми изглежда като играчка от Хиполенд.

Публикувано

Някой пращал/получавал ли е пратка от САЩ? Колко излиза пратката на телефон до България и каква е цената?

Публикувано

Поне 50$. Според зависи как е пусната, може да има и ДДС и мито.

Публикувано

Брех гледате ли в O-connect какво става? Ужас и безумие!!!

Публикувано

Всяка пратка от САЩ надвишаваща 20$ подлежи на митническа проверка и мито+ДДС . Аз поръчах за мен и жената(не можах да се отърва) черни 5s и един приятел ще ми ги прати като gift

Публикувано

С коя компания се праща от там? Тук гледам в бг пощи има цени някъде до 50лв по въздух, възможно ли е да е такава цената?

Публикувано

EMS

Публикувано

Ако ти го праща като подарък няма да платиш нито мито, нито ддс, но трябва да кажеш, че ти няма да плащаш нищо. След като и фактурата е на негово име нямаш никакви грижи.

Публикувано

Аз съм получавал с FedEx и пристига за 7 дни, срещу 20$. Плащаш ддс и за по-скъпи пратки, мито.

Публикувано
  • Автор

А, най - готино е да ти прати подарък(гифт) и да получиш кутия презервативи в опаковката. Брат митничар не спи ;)

Публикувано

Ще се хаби брат митничар да ти слага нещо вътре, направо празна кутия ;)

Публикувано

Нещо за митничарите ли прочетох? :)

Публикувано

Ко? Не! :D

Публикувано

Не че нещо, но миналата година зет ми изгоря с 20 кутии в колет, вместо 20 айпада, оказа се, че във Франкфурт на летището, работниците на каргото (гастербайтери) са ги свили. Скоро немската полиция ги прибра и събра всички айпади от хора, на които са ги пласирали. Така, че споко с BG-митничарите ;) Не, че е невъзможно, но е малко вероятно :smile:

Публикувано
  • Автор

С риск да те засегна, ама "говори ми…". Съвсем наскоро, на общ наш познат, четири петици ги "хвана липсата" на софийската митница. Да не изпадам в подробности...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.