Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5C & iPhone 5S - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Нещо интересно се случва в Технополис и по-точно във Вива ;)

post-63-1389595841,2774_thumb.jpg

• Отговори 1.4k
  • Прегледа 141.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След 10 дни употреба, модела е А1533 GSM : Сензорите на 5s за нивел т.н. на пръв поглед да, изглеждат криви, но не съм ги сравнявал с нищо. В игри не съм имал сериозни проблеми от малкото, което съм

• Момци, преди да се втурнат всички на големия спам, аз искам да ви благодаря на вас за това, че в изминалия час ни направихте свидетели на събитието с бързина, точност и достатъчен снимков и информацио

• Направих малко видео със slow-mo Днес пробвах и навигацията от София до Велинград и съм доволен, GPS-а не ме изпусна нито за секунда.

Добавени снимки

Публикувано

В технополис може да се купи iPad mini retina за 799 лв, без каквито и да е планове и обвързаност. Нещо сериозно са се объркали във виваком.

Публикувано

Ето ги цените им, но не това е важното в случая ;)

post-63-1389597478,7279_thumb.jpg

Виж и модела, който се предлага.

Тоя трафик ънлимитит с wifi ли ще се ползва ;)

Публикувано

Пропуска на Ретина в името ли имаш предвид. В описанието пише процесор А7 с чип М7 и над 3.1 милиона пиксела. За запознатите е ясно, че е iPad mini Retina. А на тая цена, дето се вика могат да си го купят от технополис и да го пуснат с план. Дето се вика надценката дето са си сложили е достатъчна, да не искат и отстъпка за количества от Технополис :tooth:

Еми пропуснали са да напишат че има 3G модул, или по точно може да е направи си сам :D

Публикувано

Днес ми докараха iPad Мini 4G 128 GB от щатско за 1270 лв.

Публикувано

Що мини, като те гледам ще ти се изгуби в ръката.....ай честито, с кеф да го ползваш , Пеше!

Публикувано

Оказва се, че в цяла България в мрежите на технотата няма 5C, а само 5S. Май такъв ще вземам, но ме притеснява "плякането" на дисплея и хоум бутона. Някакви съвети като го купувам да дадете?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Публикувано

Опитай се да ги накараш да ти го отворят преди да го вземеш и виж дали "пляка",ако само това те притеснява.

Не при всички го има това.

Публикувано

Има ли вариант да се слуша музика от Mtel Cloud на iPhone 5s , защото имат приложение само за Андроид, а през браузъра на телефона иска Flash? Честно казано хубава идея с новия план , но ако неможе....безмислено.

Публикувано

Пукането/разлепянето на дисплея, ако имаш това в предвид при мен е почти от първият ден и бе само на едно място много специфично и се чуваше при тишина. След известно време на половината дисплей. Трудно може би да го усетиш, ако ти го вадят в магазин, така че купувай смело. Фабричен дефект е и в AppleStore потвърдиха смяната в моя случай, но трябва да чакам да ми донесат модела от вън щот е хамерикански и почти се отказах да го сменям, за да не ми се падне още по-смотан и пак да чакам.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Имам въпрос, купих си 5s oт М-тел, и ми го дадоха отделно с български документи, как се ползва и тн .. бяха извън кутията и вързани с ластик та ми стана интересно, дали е ФЗ или е ФО ... Та ето го и въпроса : Има ли начин без да слагам карта на друг оператор да разбера дали е ФО, Благодаря предварително!

Публикувано

Преди две седмици преподписвах договор и взех за един приятел, който е на Глобул. Служителят ни каза, че всички са ФО, но въпреки това, поискахме да пробваме и чак тогава го взехме.

Публикувано

VasilevM можеш д го провериш по imei сайтове за това много.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

... Та ето го и въпроса : Има ли начин без да слагам карта на друг оператор да разбера дали е ФО, Благодаря предварително!

Има си тема тук във форума. Колегата е готин и ще ти свърши работа, ако разбира се не ти се занимава със сайтове, както те съветват по-горе ;)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Много съм доволен от моя 5C! Страхотно телефонче, страшно бързо и плавно работи, камерата е много добра, абе, въобще всичко си е на топ ниво... Дано нямам проблеми занапред! :)

• Aveliky unpinned this topic

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.