Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с Recovery Mode-a на iPod Touch 5G

Featured Replies

Публикувано

Jailbrake-нът е, и исках да го обновя от 6.0.1 до 6.1.3, но вместо да стане ъпдейта влезе в Recovery Mode, рових се в интернет известно време и намерих програмата TinyUmbrella, оправи се. Опитах пак да го ъпдейтна и пак влезе в Рекавъри Моуд, обаче този път номера с TinyUmbrella не действаше, рестартира се айпода и пак стига до там където е изобразено USB-то насочено към иконката на iTunes.. рових се още малко в нета, намерих още една програма, а именно RecBoot, уви и с нея не стана, поне по 5 пъти съм пробвал едно и също нещо с всяка програмка в празни надежди, разгледах и форума тук, не намерих решение на проблема и за това реших да отворя тема в която да помоля за помощ. Забравих да кажа нещо важно - не искам да го Restore-вам или да си губя нещата които имам в айпода.

Благодаря предварително.

Публикувано

В случая няма не искаш. Синхронизирал си вече, каквото запазено в компа - такова. ДФУ и рестор те очаква.

Защо restore, а не update? И, защо "не връщай бекъп"?

Публикувано
  • Автор

окей Ресторнах го, изгубих абсолютно цялата информация, и дори не ми позволява да върна стар бекъп .. зарежда известно време и след това излиза Error който ми казва че не може да се запази на този компютър, и паметта на диска ми C:// от 7гб става 12кб.. и disk clean up не ми почиства почти нищо, не може да няма някакъв начин да се оправят нещата..

Публикувано

Поизчисти си компютъра и върни BackUp с iTools.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.