Публикувано Септември 2, 201312 гд За любителите на музиката и концертите снощи в 21.00ч(UK Time) беше открит поредния годишен музикален фестивал на ITunes. Откри го LadyGaga със песни от новия й албум. Всяка вечер във продължение на 30 дни имате възможността да гледате безплатно разбира се по 1 или 2 концерта в зависимост от програмата. Мисля също че могат и да се гледат на запис за определено време-не съм сигурен за това но ще го проверя. Ще кажа само някой от по известните изпълнители - Justin Timberlake, Elton John, Jessie J, Katy Perry и др. Може да се гледа на всяко IOS устройство чрез този апп. https://itunes.apple.com/gb/app/itunes-festival-london-2013/id431168066?mt=8 Или за притежателите на Аpple TV има директен линк който стримва във full Hd. За притежателите и на full Hd Tv става едно много приятно изживяване(вече гледах лайдигага така и се изкефих много). Благодаря и ENJOY
Публикувано Септември 2, 201312 гд През тюнса могат ли да се гледат, защото кликам на Гаргата и няма видео там?
Публикувано Септември 18, 201312 гд А за собствениците на Mac ,какво ще кажете? iTunes не стриймва видео!
Публикувано Октомври 6, 201312 гд След преминаване от 10.8.5 към 10.9 (iTunes 11.1.1).Вече се радвам на iTunes Festival
Публикувано Октомври 7, 201312 гд Просто подчертавам със каква система съм в момента. Тъй като със 10.8.5 iTunes не стримваше iTunes Festival.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.