Grievous Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 Автора на приложението е Elias Limneos, същия този, който предостави първата програма за записване на разговори (Audio Recorder) в реално време, без да минават през сървъри и т.н. Променете гласа си по време на разговор, на живо! Нововъведение за iPhone! Първият LIVE чейнджър на гласа! След предишния ми успех, Audio Recorder (записване на разговори за iPhone), идва един туийк за промяна на гласа! Voice Changer променя гласа ви, когато говорите по телефона, така че на другия край гласът ви звучи като Dark Lord, Smurf, Rumpelstiltskin и др! Аудио процеса става на живо, докато говорите! Можете да превключвате между нормалната реч или ефект - променена реч, докато сте в разговор! Можете също така да включите / изключите туийка по време на разговор. Просто натиснете бутона Home по време на разговор и ще се изключи. В момента са пет режима на гласов ефект! * Dark Lord * Tenoro * Normal-No Effect * Smurf * Rumpelstiltskin Най-добрата шега е за приятелите и семейството ви, които дори няма да познаят кой говори с тях! Важно! Работи само на iPhone 5. На iPhone 4S изисква от вас да преминете към режим микрофон. iPhone 4, 3GS и 3G не се поддържат. Конфигуриране на настройки от Settings / Voice Changer. Цената на Voice Changer е $2.99 и може да бъде изтеглен от Cydia! VoiceChanger 0.3-1 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 2, 2013 Публикувано Септември 2, 2013 Кир Лимнеос пак изби рибата 1 Цитирай
mimeto83 Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Аз си го представях , че ще е в реално време , а не като запис на телефонен секретар. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Ти изобщо прочете ли какво пише "live" voice changer , в реално време е ... Цитирай
mimeto83 Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Гледах клипа , а там ми се чу , че първо говореше и после го пусна с различен глас. Като нищо може да съм се заблудила , но така ми се стори. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 И това освен за ташак, за какво ще влезе в употреба Хайде няма нужда, знаем. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 (редактирано) И това освен за ташак, за какво ще влезе в употреба Хайде няма нужда, знаем. За всеки влак си има пътници Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Редактирано Септември 3, 2013 от londongunner Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Май не ме разбра правилно. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 7, 2013 Автор Публикувано Септември 7, 2013 Излезе. Малко скъпичко за гласов ефект ми се струва, не мислите ли? Дали не е нещо повече? Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 7, 2013 Публикувано Септември 7, 2013 Сега ще го тествамЕ,няма такъв смях)) Цитирай
zaioristu Публикувано Септември 7, 2013 Публикувано Септември 7, 2013 (редактирано) Нещо не се получава.Някакви насоки. ПС. получи се след рестарт.Всички се спичат.Много е яко. Редактирано Септември 7, 2013 от zaioristu Цитирай
Grievous Публикувано Септември 7, 2013 Автор Публикувано Септември 7, 2013 Добавих инфо в шапката. Цитирай
eek Публикувано Септември 7, 2013 Публикувано Септември 7, 2013 Голям смях е. Дарк лорда е много забавен Цитирай
Grievous Публикувано Декември 31, 2013 Автор Публикувано Декември 31, 2013 VoiceChanger 0.3-1 What's new: * Added iOS7 support * Added iPhone 5s arm64 support Тествана и работи на 5s. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 31, 2013 Публикувано Декември 31, 2013 Точно за днес ми трябваше)) Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2014 Автор Публикувано Януари 11, 2014 Линк към последната версия. Цитирай
ivokkaa Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Пробвах го на 2 5-ци и не работи с 7.0.4 изтеглено от репото на insanelyu, някой друг да каже с ios 7 ? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Гледайки това репо, да предположим, че говориш за кракната версия, да?! Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Работи!Платеното обаче Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ivokkaa Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 (редактирано) Да за кракнатата ставаше въпрос. Ще видим и платената тогава. ПП с платената стана. Редактирано Януари 13, 2014 от ivokkaa Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.