Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Правене на custom FW 3.1.3 за iPhone 2G/3G/3GS чрез Sn0wbreeze (Windows)

Featured Replies

Публикувано

Това да ти е за урок, и на теб, и на всички дето гледат с насмешка на правилата....

И в този ред на мисли – за да не добавям още тегоба към вече сгорчивеното кофти настроение, макар, че заслужаваш напълно – веднага изчети въпросния "оранжев раздел", и това безпредметно цвъкане по темите да ти е за последно!

И вземи най–накрая да се запoзнаеш и какво е това ECID SHSH на 3GS!

Редактирано от Sladichuk®

• Отговори 111
  • Прегледа 47.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• joshua1982, извинявай но става въпрос за акаунти на "хакери" или на тези които се занимават и търсят начини за отключване и jailbreak на телефоните, а не са сульо и пульо с jailbreak-нати телефони, ка

Публикувано

От 3 дни вече ползвам телефона само като iPod и днес един познат ми се обади, да ми каже че е при един GSM техник. Разговарях с него и ми каза че за да ми отключи заключеният iPhone с новият фирмуер, ще ми вземе 150 лв. Попитах го каква е вероятноста да не стане и той каза че няма такава.

Много ми е чудно само как ще ми го отключи.

Казах му че ще си помисля и ще му се обадя.

Публикувано

Ще ти отвори телефона, ще разпои чипа на baseband-a, информацията от чипа ще се свали във файл, информацията която заключва чипа ще се махне чрез Hex редактор, чипа ще се препрограмира с променения файл и ще се запои чипа отново на платката.

Поне така е на теория, друг е въпроса колко ще се справи. И най-малката грешка означава скапан телефон който става за части.

Публикувано

Ясно.

Ще си го ползвам като PSP за игри и това е.

Публикувано
От 3 дни вече ползвам телефона само като iPod и днес един познат ми се обади, да ми каже че е при един GSM техник. Разговарях с него и ми каза че за да ми отключи заключеният iPhone с новият фирмуер, ще ми вземе 150 лв. Попитах го каква е вероятноста да не стане и той каза че няма такава.

Много ми е чудно само как ще ми го отключи.

Казах му че ще си помисля и ще му се обадя.

Моля ???????

Аз все си мисля че ще излезе някоя "пролука" в новия бутром и все пак ще може да се отключи, даването на 150лв ми се струват излишен риск а и прахосване на пари.

Публикувано

При някой друг да има проблем при който след ъпдейт до 3.1.3 батерията пада в пъти по-бързо дори и да не се ползва.

Пресен случай : снощи го заредих на сутринта батерията беше на около 70 процента, а около 2-3 часа следобед бе дала

фира, телефона се изключи само от стоене, без реално използване - при това дори беше доста топъл.

Публикувано

r3ac7 - нееднократно си предупреждаван на лс, да помислиш малко преди да даваш съвет. Ако някой си скапе телефона, заради твой съвет - ще му купиш ли нов?

Това ти е единствено явно предупреждение от мен.

Публикувано

Извинявам се че не съобразих да дам повечко информация,

телефона e 3GS фабрично заключен към Глобул, модела е с 16GB памет

произведен преди 44та седмица. Софтуера на телефона го обнових

от "джейлнат" 3.1.2 до 3.1.3 с SnowBreeze програмчето.

Публикувано

Опитай да разбереш преди всичко какво товари

процесора, примерно с http://bgiphone.com/showthread.php/21-System-Activity-Monitor?highlight=monitor

с това,не е много детайлна информацията, но за ориентация става, 3 , 4 %

на фонов режим е нормално.

Редактирано от vasil67

Публикувано

Много моля (за последно), съобразявайте се с темата...

Коментари, просби за помощ, оплаквания, и подобни, несвързани със спецификата на темата, а касаещи разисквани в други теми проблеми – или където им е мястото, или изчезват – и в двата случая придружени с поздравленията на екипа!

Публикувано

Извиняам се за глупавия въпрос, но след като прочетох няколко пъти правилата на форума, не можах да науча как да разбера моя телефон коя седмица е произведен и какво значение има това при джейлбрейка. Купил съм го от Глобул и е с фирмуер 3.1.3. За сега не смея да правя джейлбрейк защото не разбирам, но съм много ограничен откъм приложения. Още веднъж се извинявам и моля за помощ.

Публикувано
  • Автор

Гледа се четвъртата и петата цифра от серийния номер за да разбереш коя седмица произведен.

Засега/надявам се/, за телефоните след 44-та седмица на производство, джейла не е постоянен и при рестарт на устройството той изчезва, а за да се включи е необходимо да се пусне отново blackra1n!

Има го писано на 100 места поне!!!

Надявам се че ме разбра!

Публикувано

Благодаря за бързия отговор. На моя сериен номер четвъртата и петата цифра са 44. Има ли джейл за него?

Публикувано

Не, тъй като си с 3GS с 3.1.3 и е с новия bootrom (44 седмица).

Публикувано

Вече има няколко баннати jailbreak-нати Apple ID акаунти, да ни е честито.

Публикувано

Такива има много, и то отдавна. Няколко от тях са мои и те са БАН-нати защото се ползват от много потребители, а не защото са с джейлнати телефони.

Публикувано
Публикувано

@joshua1982, разбрахме те от първия опит. Спри да флудиш или мислиш, че ние следим нещата по-малко ли ?

Публикувано

joshua1982, извинявай но става въпрос за акаунти на "хакери" или на тези които се занимават и търсят начини за отключване и jailbreak на телефоните, а не са сульо и пульо с jailbreak-нати телефони, както се разбира от коментара ти.

Публикувано

Човека си е направал и нов акаунт с картата на жена си :D

RT @sherif_hashim Had a new account already, but using my wife's visa as mine was just rejected

Нафлудихме и ние яко :)

Публикувано

Добре бе хора , тази тема е адски подвеждаща и името и трябва да бъде сменено докато не е пострадал още някой като мен . Преди малко направих всичко което е описано и сега Iphona 3GS 30 и някоя седмица на един приятел немога да отключа, нито да го джейлбрейкна !! Немога да разбера защо ? А темата почва с това , че работи метода 100 % ?! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ че оплескахме работата яко :)

Публикувано

И ако обичате– спасителните акции за четящите през ред– на ЛС или друг начин за пряк контакт...

Публикувано

Моля за бърза консултация, кой е стария и кой е новия iBoot? Не можах да намеря нищо по въпроса

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.