Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Правене на custom FW 3.1.3 за iPhone 2G/3G/3GS чрез Sn0wbreeze (Windows)

Featured Replies

Публикувано

Като ресторнеш с 3.1.2 и ти даде грешка 1015, затваряш iTunes и пускаш blackra1n.

• Отговори 111
  • Прегледа 47.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• joshua1982, извинявай но става въпрос за акаунти на "хакери" или на тези които се занимават и търсят начини за отключване и jailbreak на телефоните, а не са сульо и пульо с jailbreak-нати телефони, ка

Публикувано

Здравей , Grievous като пусна blackra1n , какво трябва да стане. Дава че се стартира и накрая да изчакам рестарта , но телефона не се стартира нормално, а си седи на СОС обаждане само. Как да разбера с коя версия е сега телефона и с коя версия на модема?

Редактирано от mupo

Публикувано

Ако си с айтюнс 9.1 - няма да сработи. Потърси пачнат блекрейн за 9.1 или потърси линк за blackbreeze, който ще ти го "сготви" на място, в твоя комп. После го пусни пак и тел-а ще тръгне.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Получавам ерор когато се пробвам да ресторна Custom FW.

Публикувано

Защото си без джейл. Кастъм се качва САМО на джейлнат телефон. Свали на 3.1.2, без да обръщаш внимание на грешката, затвори тюнса, пусни блекрейн и когато приключи - качи кастъма.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Снимка

идеи :?

Публикувано

Кви идеи бре, Мен? Хайде давай малко повече инфо!!! В профила ти гледам си с 2G и за какво по дяволите ти е Custom за него. Идеи и това е. Иди и разбери за какъв телефон е. Аааа, няма се разберем така.

Публикувано

Написал съм си че съм с iPhone 2G, 3.1.2 custom на Aveliky... в подписа ми има написано пак 2G (даже и снимка има...) какво още требва...

Целта ми беше да си сложа мое Boot Logo и за това реших да си направя мой custom че това което е сега дразни... Виждам че проблема е некаде из фонтовете но ... нямам идея къде и за това питам ;]

Ако ти трябва повече информация след малко си копирам ЕГН-то ;]

Edit: Сашка не със злоба моля те .... нямам лоши намерения само търся помощ ;] Сега остава и некой друг зелен или син да ме подкара че съм се "заял" на бъзик... :[

Редактирано от Dan7e

Публикувано

Ти не знам дали ще копираш ЕГН-то си, но аз със сигурност ще копирам IP-то ти в черния списък, при следващ подобен пост.

Публикувано

Какво стана, защо няма отговор по темата че и аз имам същата грешка ?

Публикувано

A телефона джейлнат ли е?

Публикувано
  • Автор

Интересно как ще ти отговори :hmmm:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.