Публикувано Ноември 17, 201312 гд Ще го мислим за Пловдив-нито е толкова далеч,нито нищо... Пишете датата по-рано да си направя графика
Публикувано Ноември 17, 201312 гд Z@gork@ тъмно, филе елен@ и козе к@шкавал за мезе. Малко егоистично е това, не мислиш ли?!?! Ако бате Гоце снощи беше турил пред всеки по една снимка на мезенца, папкане и бира, на теб добре ли щеше да ти е?
Публикувано Ноември 17, 201312 гд Във форума получаваш виртуално мезе и виртуална бира, в кръчмата получаваш истинско П.П. Ако не ми дадеш достъп до хладилника ти да си даунлоудна една бира ще ти хакна цялата кухня хахаха добър виц беше тоя. Sent from my SM-N9005
Публикувано Януари 17, 201412 гд Или срещи в няколко града едновременно и съответно видео връзка между партитата!
Публикувано Януари 17, 201412 гд На големи видео стени,осигурени от Apple,които ще бъдат толкова добри да ни помогнат в това начинание..
Публикувано Януари 17, 201412 гд Предлагам като се запролети да направим сБирка в Пловдив. Sent from my SM-N9005
Публикувано Януари 17, 201412 гд За Пловдив винаги съм навит-любимият ми град в България. Ако е там ме бройте +1
Публикувано Януари 18, 201412 гд Кво да се запролети, айде първо да зазими. То бива мека зима, ама ските не мога да си намокря. Качихме се един път на Витоша, добре че взехме половинки карти. В 11 часа преди обед, карането вече беше невъзможно ...
Публикувано Януари 18, 201412 гд Колегата ми показа разликите на двата си телефона Sent from my SM-N9005
Публикувано Януари 18, 201412 гд Гога,бая винкели са се раздавали в това заведение,зад вас чак стената напукана!
Публикувано Януари 18, 201412 гд До втората бира се разбирахме чудесно... и като казах, че съм с андроид... тия двамата извадиха винкелите и ми направиха Drop Test. Искам да се направи експертиза какво имаше в тая бира и колко процента беше алкохолното съдържание. Майтап бе беше ми изключително приятно в компанията на тия пичове... имаше и една мацка .
Публикувано Март 25, 201412 гд Има ли навити за една сБирка на 29.03.2014 демек тази събота от обед натам в София ? Редактирано Март 25, 201412 гд от MMJ
Публикувано Март 25, 201412 гд Автор Има, ама за този уикенд едва ли ще са много, че има 3 дни до тогава. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 25, 201412 гд Има ли навити за една сБирка на 29.03.2014 демек тази събота от обед натам в София ? Събота и неделя съм в Пловдив-няма как да успея
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.