Публикувано Март 25, 201412 гд Аз съм на лечение, пичове. Мога да мина на чай и сладка приказка, за малко. Забраниха ми всичко, де'а и докторите
Публикувано Март 25, 201412 гд Брат виж за некакъв антибиотик около 50 -52 % - домашен , ако не намериш ела до Дупница да ти дам една 1л. ампула
Публикувано Март 25, 201412 гд Бих минал с кеф, ама не е до антибиотик. Разминах се с инфаркт на косъм, само защото разпознах симптомите и жена ми ме закара много бързо до клиниката.
Публикувано Март 25, 201412 гд Лошо и аз водих мойта до кардиологията в Токуда , но ме разочароваха тотално
Публикувано Март 26, 201412 гд Мишо, приготви ампулата от литър или литър и нещо. Мисля да отскоча до Сапарева баня и до Бл.град през уикенда. А в Дупница имам приятелка, която много държа да видя. Имаш я брат само звънни -утре отивам до Пазарджик да сменим една базова станиция на Siemens - събота следобяд и неделя съм свободен - ще ти пратя тел на лични да пийнем по нещо
Публикувано Март 27, 201412 гд Днес обядвах при Гоце и се разбрахме в събота 29-ти март от 12:00ч. да сме при него. Който има желание да заповяда, аз ще съм там 100%.
Публикувано Март 27, 201412 гд Лъче, обещавам да мина да ти пална врата, да ходиш по мачовете на цска без шал
Публикувано Март 28, 201412 гд Автор Тази сБирка ще мине без Асеновци. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 28, 201412 гд Ако някой се мотае около Пловдив този уикенд може да драсне за по бира.
Публикувано Март 28, 201412 гд Шамане,в теб ми беше надеждата Здраве да е,очертава се честичко да наминавам към Пловдив - едно девойче ме омая
Публикувано Март 29, 201412 гд Ние се организираме предишни пъти по месец два, ти искаш от сряда за събота
Публикувано Март 29, 201412 гд ...очертава се честичко да наминавам към Пловдив - едно девойче ме омая Ти пък си бил много податлив Edit: Ние се организираме предишни пъти по месец два, ти искаш от сряда за събота Това го умеем само сериозните Лъчо аз ще съм там, ако ти се идва ела, ще има още един от екипа. Редактирано Март 29, 201412 гд от MMJ
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.