Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с регистриране в my support profile

Featured Replies

Публикувано

Привет,

имам следния проблем:

След смяна на апарата (Мтел ми подмениха стария заради гаранционен проблем) се опитвам да регистрирам новият в my support profile - откъдето ми казва, че този сериен номер вече е регистриран на друго Apple ID.

Странното е, че и старият телефон е изчезнал от профила?!?!

Някаква идея на какво се дължи този странен факт?

Благодаря и поздрави!

Редактирано от wsgar3

Публикувано

Апаратът е рециклиран и не е отписан или са ти пробутали втора ръка. Пиши на Епъл.

Публикувано

Алекс сподели какви са начините когато нашите оператори подменят телефон човек да разбере , че наистина е подменен официално и не му дават 2-ра ръка или т.н. защото винаги могат да заляпят 2 фабрични протектора? Какво трябва да се гледа? Официален документ едва пратен от Епъл нашите?

Публикувано

За всяко гаранционно у-во върви кореспонденция с Епъл(първата година), но никой няма да ти го даде да четеш. Нищо не ти пречи да отправиш сам запитване. Втората година гаранцията си е грижа на търговеца, направи си сам извода какво могат да ти набутат.

Единственото за което се сещам е когато ти дадат у-вото, да провериш във warranty support and coverage в сайта на Епъл дали е активирано и после да опиташ да го регистрираш с твоя акаунт. Рециклираните е невъзможно да са в нечий акаунт, новите също.

Между другото, след справка със съпорта установих, че асоцииране на дадено у-во с акаунт може да се прави през/след 90 дни минимум след регистриране или последна покупка, направена от него.

Редактирано от Alxx®

Публикувано
  • Автор

Писах на Apple....след два дни все пак ми отговори един младеж, който на дълго и на широко ми обясни колко е щастлив, че не може да ми помогне:):):) препрати ме към съпорта за БГ. На конкретно зададените въпроси - какъв е този телефон нов, рециклиран или употребяван - не ми бе отговорено. На съпорта не звънях - не ми се говори с коллцентрове. Междувременно обаче явно нещо са пипнали, защото успях да регистрирам телефона към акаунта си - естествено гаранцията е изтекла. Предполагам че е рециклиран защото наистина изглежда като нов - поне външно.

Alxx - Благодаря за съвета!

Поздрави на всички!

Публикувано

Кк така е изтекла, след замяна няма ли вече гаранция?

Публикувано

След замяна от Apple, дават 90 дни гаранция.

Публикувано
  • Автор

Замяната е във втората година от гаранцията и както Alxx написа по-горе Apple нямат нищо общо. Втората година е от Мтел. А гаранцията на подмененият апарат не тече отначало, а допълва тази на дефектния.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

При нас в Европа е така.

Публикувано

Ние пък от кога сме в Европа :)

Публикувано

От 681-ва...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

За да не отварям друга тема - в Апъл съпорт профайл искам да се свържа със съпорта и ми дава само опция телефон, после ми казва че не ми е валиден телефонния номер който давам, щото е в БГ...?

Как контактувате не виждам поща или друго все телефон ми излиза. Не удържам щото вече 6-та седмица (6-ти път) ми иска да си ресетвам акаунта/паролата поради сигурност а не си пиша грешно паролата и акаунта мие с попълнени въпроси дори?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.