Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

22 Октомври - Очакван Евент

Featured Replies

Публикувано

Аз го гледам на телефона на мака не тръгва нищо.Странно...

Маверикс - FREE

Наличен от днес

• Отговори 160
  • Прегледа 13k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• След като видях разликата в размерите на iPad Mini и Air, нямаше две мнения по въпроса кой да избера. Мини-то прекалено малее. Има някои телефони, с дисплеи доближаващи се по големина до него Като ще

• Гледайте сега как ще ни зарадват с iPad 5c... или иначе казано - iPad 2 в пластмасова опаковка с 5 цветови разновидности (сред които няма черен) за 100$ по-малко... Sent from my iBrain using iFingers

• Началната страница на Епъл кефи:

Добавени снимки

Публикувано

Аз съм също през телефона на Wi-Fi и е екстра. На моменти за секунда зацикля, но си върви без проблем.

Публикувано

Нов macbook pro 13.3"-15.4 retina,по-лек,по-тънък 9ч батерия на по ниска цена от днес

The New Mac pro

Редактирано от casa

Публикувано

Единственото което може да се каже за новия Mac Pro e

Ебаси Мака !!!

Публикувано

Страшен

Редактирано от casa

Публикувано

Всичко е върха, ама къде е iPad mini 2?

Публикувано

Няма го още Маверик-а , но то и ще е трагедия близките няколко дни да се ъпдейтва :smile: Ха , iLife и той free.

Публикувано

iLife само за новите устройства май

Публикувано

Направо полудяха, и аз ще полудея

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Търпение за iPad. Ще дойде. Чакай да похвалят програмките ;)

Публикувано

iLife - free за нови устройства

iWorк - free за всички от днес

Редактирано от casa

Публикувано

iPad - по-тънък,по-лек,по-мощен - заслужава ново име - iPad air

А7 чип 64 bit, 2x бърз

по-бърз Wifi - mimo технология,подръжка на повече LTE мрежи

Публикувано

1.11.13 iPad Air! О дааа!

Публикувано

iPad mini retina

399$ за 16gb

Публикувано

Супер, 300 лева iPad. Децата ще са най-доволни ;)

От телефона го гледах на 3G и без грешка.

Публикувано

Жалко, че не представиха ново Apple TV, но като цяло ми хареса представянето. Очаквам новият iPad Air и OSX Mavericks. За сега ще почакам със смяната на Mac-а.

Публикувано

На мен ми е интересно Maverics и iLife, дали ще са free само за макове, закупени след днешна дата (че ми се мота тук един air купен през септември).

Иначе iPad-ите - искам...

Публикувано

http://www.apple.com/osx/

В хамериканското App Store вече го има за даунлоуд. Поправка , линка още го няма .... явно още ъпдейтват.

Публикувано

Toва, което се очакваше, стана. Мини-то получи ретина, големият стана по-лек и тънък. Понамалиха цените на про-тата и ъпдейтнаха хардуера (но не и дизайна на унибодито). Аз нещо не съм много очарован от този ивент. Нищо за Apple TV, нищо за Aperture (който вече бая време не е обновяван).. Щом правят iPad Air, логично е да се запитаме, а кога Pro? iPad-ът може и да е удобен за проверяване на таблици и снимки + някоя друга програма, но не и за направа на content, най-вече софтуера не го позволява. Силно се надявах да има някакъв sneak peak за iPad OS или нещо подобно. Тоя iOS7 е меко казано смешен на големия дисплей на iPad-a.

Хареса ми само това, че са обновили iLife и iWork. Безплатни - хубаво, ама купи си нов Мак.. За повечето от нас така или иначе вече са безплатни по един или друг начин :biggrin:

edit: При мен Mavericks не е наличен в US Store-a.. Минах през Upgrade now от линка по-горе.. Предполагам ще е натоварено сега, така че може и да е нормално при един да го има, при друг - не..

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано
  • Автор

Много доволен съм

Мисля че започват да си връщат имиджа на компания която поставя нови стандарти за Ай продукти. Специално iPad air I minito са не едни гърди напред а няколко дължини пред другите компании за другите продукти няма коментирам щото не виждам конкуренция.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

На мен ми смърди на нещо друго с тая "безплатна" ОС. Новите методи за тракване изобщо няма да коментирам, но е факт, че c2d процесори(2006-2007 технологии) поддържат всички ОС от излизането си, макар и платени. Сега с безплатен маверикс, леко ми намирисва на три години поддръжка за мак на аванта и после аре у магазина за нов уред. Еб@ти комерса.

Редактирано от arm11

Публикувано

Аз вече тегля Mavericks :)

Публикувано

И аз го почнах, появи се в нашият стор.

Публикувано

На мен ми смърди на нещо друго с тая "безплатна" ОС. Новите методи за тракване изобщо няма да коментирам, но е факт, че c2d процесори(2006-2007 технологии) поддържат всички ОС от излизането си, макар и платени. Сега с безплатен маверикс, леко ми намирисва на три години поддръжка за мак на аванта и после аре у магазина за нов уред. Еб@ти комерса.

Стига бе! Пепел ти на устата. :tooth:

Edit: Ехеее Маверикс-а е 5.3 GB!

Публикувано

Направо ме разбиха от кеф,като показаха Windows 8 Pro -199 $ , а Мavericks free .Аз съм с GM версията ама така или иначе щях да си го купя.

Вече е наличен в стора - свалям го.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.