Публикувано Октомври 28, 201312 гд Тъй като Русия е страна с много развита вирусна атака на компютрите, ще е необходимо ли при пътуване там да се сложи антивирусна програма?
Публикувано Октомври 28, 201312 гд Най - големият вирус за мак, е неговият потребител. Не сваляй каквото ти падне и няма да имаш грижи. Ако ти е мерак за антивирус, сложи си един трайъл на DrWeb(руски )...
Публикувано Октомври 17, 20223 гд Да поизтупам старата тема от прахоляк имам един лиценз ЕСЕТ безплатен от Виваком с интернет плана ми, има ли смисъл да го качвам на мак-а....?
Публикувано Октомври 18, 20223 гд Съгласен съм с колегата от 2013: ако не качваш разни съмнителни хакнати софтуери от един човек от форума нужда няма. Ъпдейтвай редовно и ползвай само софтуер с гарантиран произход и си ти!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 18, 20223 гд преди 15 часа, profusion написа: Да поизтупам старата тема от прахоляк имам един лиценз ЕСЕТ безплатен от Виваком с интернет плана ми, има ли смисъл да го качвам на мак-а....? ТВЪРДО НЕ!!!
Публикувано Октомври 18, 20223 гд преди 9 часа, georgekodinov написа: Съгласен съм с колегата от 2013: ако не качваш разни съмнителни хакнати софтуери от един човек от форума нужда няма. Ъпдейтвай редовно и ползвай само софтуер с гарантиран произход и си ти! Sent from my iPhone using Tapatalk от един човек от форума?
Публикувано Октомври 18, 20223 гд Предполагам, че има в предвид нещо като - "една жена каза" :):):) ! В нашия форум "таквиз зли люде" няма! Нали?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.