Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 проблем със свързване при набиране..

Featured Replies

Публикувано

Здравейте. От както ъпдейтнах към IOS 7 ми се появи много тъп проблем. От време на време не мога набирам, показва ми че набира даденият контакт, но нито се свързва с него нито мога да затворя. Както и да се мъча постоянно ми показва, че набира но до там. Единственото спасение е рестарт. След, като си го рестна после няма проблем и няма закономерност след колко набирания крашва може след 10, 20.... В момента съм със 7.0.3 и мислих, че е бъг някакъв, който е фикснат, но не днес отново ми го погоди гадният номер...

Реших да се консултирам с вас, някои има ли идея каква може да е причината?

Благодаря ви предварително.

• Отговори 61
  • Прегледа 10,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Имам и двата типа резачки, но си смених картата с оригинална нано. Нямам нито един от споменатите проблеми. Щатски телефон.

• Това нещо гарантирано е от 3гто! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro!

• По съвет от форума въведох *#31# и се оправи на 5s към Мтел с7.0.3

Публикувано

И при мен се случва на 5s. Рядко, но го има.. Чакаме ъпдейт.

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Смени си сим картата.

Публикувано
  • Автор

Какво общо има със сим картата? Ако може някаква обосновка....

Колега dreamcatcher, ти на Мтел ли си?

Публикувано

Аз съм на Мтел с 5s и за първи път чувам за този проблем.

Публикувано

При жена ми го имаше на 5-цата с Мтел, смени картата и проблема изчезна. Същия съвет съм дал на няколко човека, които повече не се обадиха със същия проблем. Предполагам има общо с картата и клетките в региона, защото преди време при мен се оправи след разговор на *88 и "рестартиране на услугите" които ползва картата. Така ми казаха от кол центъра.

Публикувано

По съвет от форума въведох *#31# и се оправи на 5s към Мтел с7.0.3

Публикувано

Този код е проверка на статуса дали си криеш номера, не се сещам какво общо има със сигнала или прекъсването.

Публикувано
  • Автор

М да този код не мисля, че ще помогне, освен ако не искам да съм в режим клиър мисля се казваше...

Значи да пробвам да си сменя картата...?!

Не е ли малко страно, от гледна точка на това, че съм с 5-ца от както излезе, а този проблем започна да ми го прави след, като ъпдейтнах на 7.0.0 и после не се премахна при 7.0.1, 7.0.2 и 7.0.3...

Много досаден проблем....

Публикувано

На виваком съм. И аз не съм имал проблеми с картата на iphone 5 - на 6.1 и 7-7.0.3.

Сега на 5s почна да го прави от време на време. Честно казано не ми е такъв голям проблем и доста рядко се получава, че да ходя да се занимавам да сменям карти, да активирам, и да им давам 12 лв за нова активация (понеже вече си изчерпах безплатната със смяната от микро към нано сим).

Публикувано
  • Автор

Интересното, е че крашва самият телефон... Не ми позволява да затвиря...в смисъл затварям но самото приложение не може да се затвори остава активно и продължава да си стои така каквото и да го правя, освен рестарт разбира се. По някога ми се случва да го направи през 5-6 набирания, по някога повече от седмица две не ми се случва. А и за да елиминирам евентуални проблеми свързани с инсталирането съм преинсталирал през itunes, през компютъра ( съжелявам не съм много запознат със специфичните термини).

Колега и при теб ли така крашва 5S- ката?

Освен ако няма други предложения до седмица предполагам ще пробвам да сменя картата за да пробвам...

Публикувано

Изключи 3G -то.

Публикувано
  • Автор

3G- то да е постоянно изключено или само, когато ми погажда такъв номер? По какъв начин проблема може да бъде свързан с 3G??

Публикувано

Както решиш ти. Аъ лично го държа по принцип включено, но ако се случи такова нещо го офф-вам докато ми дотрябва.

Обяснение в детайли не мога да ти дам. Открих решението в чуждоезична дискусия.

Публикувано

При мен зависва на екрана с обаждането и нищо не е активно, но след около 30-60 сек се оправя и няма нужда от рестарт. Интересното е, че от отсрещната страна телефона звъни, т.е. обаждането е инициирано. А при мен никакъв признак на живот - нито звук, нито нищо. Хоум бутона не работи, power - и той.

Публикувано

Абсолютно същото е и с мен. Разликата е, че понякога не звъни отсреща. Държа на телефонията и понякога ми трябва спешно, а зависването отнема ~ минута или рестарт, което е времеемко. Не е сложно, да се държи 3g -to off и да се включи като ти потрябва. Иначе тичаш в магазина за замяна.

Чакам ъпдейт да оправи нещата!

Публикувано

Само да уточня,смених картата и проблема си остана. :mad: .Най бързо излизам от тази ситуация като включа и изключа "Airplane Mode".

Публикувано
  • Автор

Ще пробвам да изключа 3G- то. Щом със смяна на картата не се оправя според вас на къде клонят везните проблема е свързан със софтуера или хардуера...?

Публикувано

Ами то хардуера си ми е от 1 година,а проблема е отскоро.Така,че дано го оправят,а от какво е?.Кой да ти каже. :mellow:

Публикувано

Към колегата с неоправения проблем: сменил си картата? Ама пак с наносим, нали? :)

Разберете, над 50% от наносимовете са с дефекти или се прецакват бързо. Рецептата е само една: стар тип минисим и рязане.

Публикувано

Имам и двата типа резачки, но си смених картата с оригинална нано. Нямам нито един от споменатите проблеми. Щатски телефон.

Публикувано

+1

Публикувано

И аз съм я сменил но проблем има!

Sent from my iPhone 5 Black(64gb) iOS 7.0.3 using Tapatalk pro!

Публикувано

Определено има значение, от къде е купен телефона. Имал съм глобулски отключен фабрично и се наблюдаваха такива аномалии.Сегашния ми е от Англия ФО и няма подобни проблеми.3Г постоянно си работи и говоря без проблем.

Публикувано

Аз съм имал същия проблем с 5-ца от М-тел и моя приятелка с 5-ца ФО от САЩ. Ще си цитирам едно старо мнение от друга тема, което в повечето случай оправя проблема.

Това е конфликт между iOS и настройките на оператора. Предлагам ти да пробваш две неща, които се надявам да оправят проблема.

1. Набери *#31# и виж какво ще ти изпише, ако restriction e enabled означава, че са ти ограничени изходящите обаждания в самия телефон, тогава набираш #31# за да ги включиш, ако пък ти пише, че restriction is disabled премини на точка 2.

2. Набери *228, това ще ъпдейтне актуалния списък с клетки на оператора като временно ще ти изпише No Service.

Тези две неща често решават проблема с изходящите обаждания. Пише дали има резултат.

Едит: Сега забелязах, че опцията *228 вече не работи, поне в моя случай. Същият ефект може да се постигне със Settings > General > Reset > Reset Network Settings

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.