Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 5 проблем със свързване при набиране..

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Колега, пробвах го това с reset network settings. Ще пиша по натам дали продължава да ми прави проблеми.

• Отговори 61
  • Прегледа 10,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Имам и двата типа резачки, но си смених картата с оригинална нано. Нямам нито един от споменатите проблеми. Щатски телефон.

• Това нещо гарантирано е от 3гто! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro!

• По съвет от форума въведох *#31# и се оправи на 5s към Мтел с7.0.3

Публикувано

Това си е направо от скапното 3г в България!

Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.3, using Tapatalk Pro!

Публикувано

Никакво значение няма откъде е купен телефона, откъде го измислихте това? И моите са ФО от Англия (5, 5s). При 5-цата проблем нямаше, при 5s има. Все още държа на мнението, че проблемът (поне при мен) не е нито в телефона, нито в чипа, а в пустия iOS! Не ми губи обхват или нещо такова, а просто забива като набера. До преди няколко седмици като бях с 5-цата на iOS 7 и същата сим-карта как веднъж не ми се случи подобно нещо за месеци ползване?

Публикувано

Ако е софтуерно, защо не е при всички ;)

Публикувано

Е как да не е?

Публикувано

Към колегата с неоправения проблем: сменил си картата? Ама пак с наносим, нали? :smile:

Разберете, над 50% от наносимовете са с дефекти или се прецакват бързо. Рецептата е само една: стар тип минисим и рязане.

Предишната ми СИМ,беше рязана от нормална.Сега си взех нано

Публикувано

Това нещо е хардуерно на 100%.Не може една и съща СИМ карта да работи нормално в един телефон, а в друг да прави чакмаци.

Публикувано

Това нещо гарантирано е от 3гто!

Публикувано

И аз си мисля,че е от 3Г . Досега 2-пъти ми се случвало и след изключване на 3Г-то и включване и изключване на Airplain Mode се оправя.

Публикувано

Всеки път като се върна от чужбина все забравям да попитам, ама сега се сетих, та: Защо с ФЗ телефон от М-тел не мога да ползвам 4G межата в роуминг там където я има, а само 3G?

Публикувано
Това нещо е хардуерно на 100%.Не може една и съща СИМ карта да работи нормално в един телефон, а в друг да прави чакмаци.

Описвал съм проблема и преди, явно не си го виждал.

2 4S -ки, моя и на жена ми с една и съща версия ( даже и 2-та бели) в един момент на моя изписва но сървиз, разменям картите, моята на нейния тел. работи, както и нейната на моя. Отново ги връщам по местата, на моя тел. Но сървиз. И двете карти НЕ са рязани. Хаде сега ми ги разправяйте колкото искате софтуер, хардуер и т.н.

Скапани чипове на картите от където следва лошата комуникация с хардуера и също толкова скапаните им клетки.

Публикувано

Здравейте,

Писах по темата с блокиране при набиране в друга тема на форума преди много време. Смених си картата, направих всички препоръки, които бяха написани по-горе - проблема още седи. Може би по-рядко, но го има. Телефона е 5 от Мтел. Единствено прблема се решава на 100% когато си изключа Wi-Fi. Не знам защо е така, хардуерен или софтуерен е проблема, но го има. Днес качих 7.04 и се надявам да се реши... Въпреки, че пише за бъгове в FaceTime...

Публикувано

Има го и аз съм забелязал, че се проявява предимно когато съм вързан към wifi.

Публикувано

Що па' при мен не прекъсва?

Публикувано

Ем ще прекъсне скоро или си късметлия :)

Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.4, using Tapatalk Pro!

Публикувано

Пич, тези увисвания ги има още от първия айфон и се дължат на кофти настройки на мрежата спрямо айфона. Имал съм куп такива с 2G през периода 2007 - 2010. Откакто съм на 7.х.х съм имал само един път.

Публикувано

Това няма общо с Wifi. Снощи и при мен увисна. На 7.0.3 не бях срещал такъв проблем. При повторно набиране няма ядове.

Публикувано

Пич, тези увисвания ги има още от първия айфон и се дължат на кофти настройки на мрежата спрямо айфона. Имал съм куп такива с 2G през периода 2007 - 2010. Откакто съм на 7.х.х съм имал само един път.

Какво значи "кофти настройки на мрежата спрямо айфона"? Ползвам iPhone от първия. Отключвал съм, правил съм джейлове и т. н. От тогава досега ползвам една и съща Wi-Fi мрежа (с рутер на Apple). Да, имало е увисвания и преди. Но откак качих бетата на 7 увисва по няколко пъти на ден, а когато изключа Wi-Fi на телефона не увисва - факт. Нямам претенции, че разбирам много, но имам и приятел със същия проблем и същото решение на проблема (ако трябва да съм честен, той пръв пробва с изключването)... Не казвам, че това е решението на проблема или причината за проблема. Просто споделям проблема.

Редактирано от kkotov

Публикувано

Добре де щом казвате, че проблема е в оператора, защо тогава S4-ката не ми е увисвала нито веднъж, а 5-цата го прави по няколко пъти на ден?

Публикувано

И при мен има същият проблем. С 5-ца съм закупена от щатите фабрично отключен. Бях с нано карта имах проблем, сега съм със изрязана от стандартна и пак си го има проблема. Посъветваха ме да си правя ъпдейта на IOS с кабел, а не през Wi-fi, че можело това да е проблема, направих го, но пак си го имам същия като повечето от вас. Друго ми казаха, че зависи кой модел е. Имало разлика в моделите. Моделите А1428 го давали този дефект, а А1429 не го давали. Но съм наблюдавал и забелязал, че и при двата го има споменатия проблем.

При мен започна да се появява този дефект като качих софтуера от 7 нагоре. Преди това не съм имал никви грижи. Дано да го решат по-скоро.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

И аз да се запиша в тази тема!iPhone 5 64-ка не мога да набирам и да приемам обаждания, но пък мога да влизам в интернет.Кръгчетата за обхвата са празни.Пробвах две сим карти едната ми беше на 4с-ката орязах я и пак така работеше ,днес си взех Нано сим но пак проблем!Пробвах всичко което прочетох и пак неще!Язък че си го купих преди два дни!

Публикувано

Reset network settings?

Публикувано

Нито веднъж с A1429 мтелски.

Публикувано

Пробвах с ресет, с Wi-fi, със Siri, с 3G без него, с вече не помня какво още, но никакъв ефект.Преди говорих с човека от който закупих телефона и ми обясни, че телефона бил "barred" от О2, при което бях шокиран!Засега ще чакам да видя какво ще стане...

Публикувано

И аз съм един от потърпевшите с този проблем,бях с (неоригинална нано сим-рязана от микро към нано) ,като ми направи проблема 2 пъти ,отидох в Мтел и ми дадода оригинална Нано сим ,но така й не се оправи проблема ,може би в седмицата 2-3 пъти ми го прави!А като всички кавзвате ,че е от 3Г -т0 защо на 4ката ми преди нито един път не ми се е случвало за 2години!?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.