Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Смяна на панел iPhone 5 Black

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, мога ли да заменя моя панел отново с оригинален по поръчка със същия IMEI да се гравира или.. че имам драскотини и много ме дразнят, ако нямам такъв вариант да го сменя с някой качествен но друг цвят понеже този черния е много нежен откъм надраскване.. забравих да спомена че е гаранционен и ще бъде ли проблем ако се смени панела? погледна също така в ибей цветни панели хареса ми белия с златния капак тук в БГ някой знае ли дали се продават или от ибей трябва да си взема, ако нямам друг вариант.. :crying:

http://www.ebay.com/...-/181240033348

Публикувано

За гаранцията забравяш, ако пипнеш панела. Иначе имаме даже цветовете от 5S за петица. К'вот ти е кеф.

Публикувано
  • Автор

Ясно ще си седя с очукания панел.. :(

Публикувано

Има вариант да ти го сменим и ако закъсаш за гаранция - да върнем оригиналния. Лошото е, че не мога да обещая липса на следи от намеса, т.е. изпуснат отпечатък някъде. Прецени си сам. Между другото, сребърният вариант е уникален.

Публикувано

How much… :D

Публикувано

Интересно ако отидеш с очукан панел в мтел дали ще ти отхвърлят гаранцията с оправдание че е изпускан.

Публикувано

Бъди сигурен.На мен само дето не ми скъсаха гаранцията .Отказват гаранция при удар (видим) по рамката :mad:

Публикувано

В Глобул едно приятелче остави 5-ца в ужасно състояние-очукан,алуминият при един от ъглите чак беше хлътнал.

Смениха му го с нов без проблеми.

Публикувано

"остави 5-ца в ужасно състояние".Значи ,не си виждал моя телефон :tooth: .В Ментел явно са по взискателни! :thinking:

Редактирано от raduloff

Публикувано
  • Автор

Има вариант да ти го сменим и ако закъсаш за гаранция - да върнем оригиналния. Лошото е, че не мога да обещая липса на следи от намеса, т.е. изпуснат отпечатък някъде. Прецени си сам. Между другото, сребърният вариант е уникален.

Точно това имах в предвид, но не се изказах правилно, а тоя който публикувах откъм качество пак ли е добро и кое е по красиво на живо понеже не съм виждал нито сребърния на живо колкото и да е смешно нито и златистия вариант, макар че златистия много ми хареса на снимка и какви пари е?

В Глобул едно приятелче остави 5-ца в ужасно състояние-очукан,алуминият при един от ъглите чак беше хлътнал.

Смениха му го с нов без проблеми.

А каква беше причината да се смени телефона? понеже и аз ако мога да мина "тънкаж" да не се занимавам с смяна на панели..

Публикувано

Губеше обхват.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

За гаранцията забравяш, ако пипнеш панела. Иначе имаме даже цветовете от 5S за петица. К'вот ти е кеф.

Какви пари за панелите ???И къде мога да си купя?

Публикувано

Откъдето намериш. В сервиза предлагаме смяна с труд и гаранция в цената, но не продаваме резервни части.

Публикувано

добре ,колко е с смяната на 5-ца черна.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.