Публикувано Март 17, 201511 гд При мен нещо не работи spotify4all. Имам реклами и не мога да свалям. Шъфъл няма, но мисля, че го бяха премахнали от безплатната версия? С последния ъпдейт съм. При вас на коя версия работи? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 17, 201511 гд Аз го ползвам от скоро, но мисля, че всичко е наред с последна версия съм. Не ми е много ясен още.
Публикувано Март 17, 201511 гд Когато слушаш музика на всеки няколко трака пуска ли ти реклама от спотифай, която те приканва да се абонираш за премиум? Когато от настройките дадеш offline ON можеш ли да слушаш музика? Въобще като дадеш на плейлиста да се сваля, дава ли ти индикация горе колко от колко песни е свалило? Аз бях абониран до преди няколко дни, но ми изтече и реших да пробвам с този туийк. Ако при други работи, ще пробвам да преинсталирам приложението и/или да направя нов акаунт. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 18, 201511 гд Когато слушаш музика на всеки няколко трака пуска ли ти реклама от спотифай, която те приканва да се абонираш за премиум?Когато от настройките дадеш offline ON можеш ли да слушаш музика? Въобще като дадеш на плейлиста да се сваля, дава ли ти индикация горе колко от колко песни е свалило? Аз бях абониран до преди няколко дни, но ми изтече и реших да пробвам с този туийк. Ако при други работи, ще пробвам да преинсталирам приложението и/или да направя нов акаунт. Sent from my iPhone using Tapatalk Не можеш офлайн с този туик!
Публикувано Март 18, 201511 гд С BDaySpotify от Xarold, последната версия ( 2.6 ) работи, няма реклами. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 18, 201511 гд от davidoff
Публикувано Март 18, 201511 гд Шамане, и на мен ми пише премиум, но никоя екстра на премиума не ползвам Давидоф, благодаря! Ще го пробвам. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 18, 201511 гд Аз съм с BDaySpotify 0.0.1-26 и Offline Mode не работи. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 18, 201511 гд И при мен.. Явно ще се връщам на модела "трайъл всеки месец", за който споменах по-назад в темата. via Tapatalk
Публикувано Март 18, 201511 гд Да, Offline mode се активира, но не работи, извинявам се за подвеждащата информация. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 3, 201510 гд При мен крашва всеки път като се опитам да го отворя без значение дали е активиран офлайн или не. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 3, 201510 гд С предпоследната версия на Spotify работеше.Може би ъпдейт ще трябва да пуснат Edit:Ето една алтернатива също за музичка без джейл http://pleer.com/mobile Редактирано Май 3, 201510 гд от gogi6
Публикувано Юни 20, 201510 гд Тия как го прецакаха!Понеже редовно стриймвам през AirPlay и го ползвам с часове в клуба,съм леко разочарованВ момента,в който премина към стрийминг от Spotify към music.app и почва едно забиване и накъсване на песните
Публикувано Юни 20, 201510 гд Аз го ползвам, вече втора година с една кракната версия и нямам реклами. Проблема е че версията е само за Мак. Ако някой се интересува мога да помогна.
Публикувано Юни 21, 201510 гд Аз бих се възползвал! Ако не е нахално,разбира се! Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Юни 21, 201510 гд Ами във форума сме положили такава "клетва" та затова го искаме на лично.
Публикувано Юни 21, 201510 гд Здравейте, Аз лично не виждам основание да не се пишат обяснения, относно как да си излекуваме дадена програмка САМИ. ОК, ще я пусна на Шаман-а и от там нататък решението си е негово.
Публикувано Юни 21, 201510 гд The Shaman,разпращай на лични тогава. Редактирано Юни 21, 201510 гд от KurtiMakarov
Публикувано Юни 21, 201510 гд KurtiMakarov, Нещо имаш проблем с получаване на лични! За тези, които не знаят, най-удобната пограмка за сваляне от Spotify e Spotydl. Редактирано Юни 21, 201510 гд от Баба Гана
Публикувано Юни 21, 201510 гд Баба не ми е дала "точно" коя версия, обаче. Давай направо начина тук Бабо Гано
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.