Публикувано Март 21, 201412 гд Не е от репото на ModMyi Просто си има проблем със Cydia-та от маса време.
Публикувано Март 21, 201412 гд До снощи не съм имал проблемиЩе го оправят,търпение Аа,през 3G няма проблемНещо от интернета е Редактирано Март 21, 201412 гд от gogi6
Публикувано Май 20, 201411 гд някой може ли да ми разясни защо ми дава тази грешка и не мога да инсталирам iFile subprocess pre-installation script returned error exit Sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (1) Редактирано Май 20, 201411 гд от morphin
Публикувано Май 20, 201411 гд Няма как да изтеглиш кракнат лиценз(специално при iFile е поради това). Купи си го, все пак е смешни 6лв...
Публикувано Ноември 7, 201411 гд Автор Ъпдейт на Cydia. Досадния червен надпис остава, но гласи друго! И от днес без червено.
Публикувано Ноември 7, 201411 гд Причината е, че вече е стабилна. Приложенията, които работят с 8.х са вече маркирани:
Публикувано Ноември 18, 201411 гд Нещо не разбирам...приложение, на което пише че е за IOS 8, не мога да го купя, защото версията ми не била съпортед
Публикувано Ноември 29, 201411 гд Здравейте! Ресетнах си всичките настройките (Reset All Settings) и се оказа че иконката на cydia от home screen-а ми е изчезнала, другите икона на: Barrel, iCleaner, iFile, AppCake и също функциИте като да ми се махне Spotlight Search-а си седят, но както казах cydia я няма. Въпроса ми е как да си я върна (cydia)? Телефона ми е iphone 4 и е с ios 7.1.2.
Публикувано Февруари 4, 201511 гд Автор Преди малко рефрешнах Cydia и нещо си обнови фасона. Като че ли е опната за iPhone 6 /6 Plus.
Публикувано Март 25, 201511 гд От доста време не ми идват мейли на телефона iPhone 5 ,8.1 с джейл.Трябва да отворя mail приложението и тогава се рефрешва и мейлите пристигат.Дали знае някой нещо по въпроса ще съм много благодарен! Нещо от сидията май,но не знам кое
Публикувано Март 25, 201511 гд Клаудския мейл ако не го получаваш в реално време - счупени са ти пуш сертификатите. Оправията е с махане на акаунта, деактивиране(сам, редсноу) и нова активация, после добавяш. Иначе, рестор. П.П."Феч" за период е равносилно на отваряне на приложението. Някои пощи работят само така, но с пуш работи клаудския мейл и не трябва да отваряш или феч-ваш за да получиш.
Публикувано Октомври 21, 201510 гд Някой плаща ли с карта Виза през PayPal?Отказва ми всякакви плащания!Пари има
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.