Публикувано Януари 12, 201412 гд И при мен се получи проблема при условие,че не бях слагал никакви репа от доста време. Общо ми бяха 17 с тези които са си в сидия. Днеска влизах и нямаше проблем, а одеве и при мен същия дерт. Махнах едно китайско репо - apt.178.com и се оправи веднага. Разбрах че дерта не е от китаеца, а от общия брой на пакетите в репата.
Публикувано Януари 12, 201412 гд Ами ти и да не си слагал нищо хората ги обновяват тия репота броя пакети в тях се променя.
Публикувано Януари 13, 201412 гд На един iPad не зареждаше репото на бигбос. Затрих го и не мога да го инстална пак... Нещо? пп. качих го, ама пак грешки дава и не го зарежда. На телефоните няма проблеми... ппп. готово. Просто изтрих биг бос, после файловете му в /var/lib/apt/lists, реинстал и бам...бачка
Публикувано Януари 20, 201412 гд Автор Някой добавял ли е репото rpetri.ch/repo и безопасно ли е да се инсталират ъпдейтите на Activator и Flipswitch от него?
Публикувано Януари 21, 201412 гд Не е нормално сидия да ми дава грешка при положение че освен оригиналните репота останах само с xsellize и insanelui. Според мен има нещо сбъркано тука но не вярвам проблема да е в нас. Дано го оправят
Публикувано Януари 21, 201412 гд Като пусна Cydia за първи път цъкна ли че си девелопър дда ти свали де що има като пакет?
Публикувано Януари 21, 201412 гд Колеги имам проблем и се нуждая от малко помощ.Weather и calculator apps ми крашват.Фикса с триенето на двата файла неработи.след джайла тоя фикс работи и сафарито,майл и др. си проработиха,но сега само weater i calculatora спряха да работят)Идея как да го фиксна?? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201412 гд Спрете вече да се оплаквате по този проблем! Ще го оправят. Не е проблема в нас, разберете го вече. Когато получите тази грешка, влизате във /var/lib/apt/lists и триете някои файлчета(при всеки е различно!). А по горния случай не е за тази тема! Като не може да се оправи се прави рестор.
Публикувано Януари 21, 201412 гд Точно за тая тема е си мисля.Проблема идва от сидия(по точно от джейла) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201412 гд Колеги имам проблем и се нуждая от малко помощ.Weather и calculator apps ми крашват.Фикса с триенето на двата файла неработи.след джайла тоя фикс работи и сафарито,майл и др. си проработиха,но сега само weater i calculatora спряха да работят)Идея как да го фиксна??Sent from my iPhone using Tapatalk Махаш AppSync и afc2add като респрингваш след всяко действие!Чак тогава триеш двата файла!Като се фиксне проблема, ги слагаш отново! Sent from my iPhone using Tapatalk Точно за тая тема е си мисля.Проблема идва от сидия(по точно от джейла)Sent from my iPhone using Tapatalk Проблемите идват най-вече от AppSync!Ако го нямаш,едва ли ще имаш ядове Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201412 гд Този вариант съм го пробвал поне 3-ти и небацаЕдиния файл,който завършва на ...54.csstore даже ми липсва Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201412 гд Siri отваря ли ти с гласови команди приложения? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201412 гд Колега не джейлвам за сефте и да цъкнах на девелопър както винаги. Ти може и да не джейлваш за сефте и да си мноо печен, ама за сефте има 40К пакета в default repsitories na Cydia и като добавиш 1-2 и минават 65535.
Публикувано Януари 21, 201412 гд Siri работи.Даже ми показа времето във София. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201412 гд То работи,но отваря ли ти приложенията с команди..."open Facebok" примерно! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 21, 201412 гд На мен не и сега таман решавам проблема Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Януари 22, 201412 гд Бъгаво е нещо сигурно...,но аз нямам грижи! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 22, 201412 гд Много странно на 3g зарежда на wifi не ще. Другите приложения работят на wifi Някой с такъв проблем ?
Публикувано Януари 22, 201412 гд Току що пробвах на друго wifi не се зарежда началната страница а пакетите се зареждат. Тази сутрин проблема си беше налице без да инсталирвам нищо. http://cydia.saurik.com/ През лаптопа този линк също не се зарежда.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.