Публикувано Януари 8, 201412 гд Приложението е безплатно и добавя звук при отключване на телефона. Може да изберете собствен звук и да нагласите силата му. Може да бъде свалено от Cydia, репото на BigBoss.
Публикувано Януари 8, 201412 гд Може да изберете собствен звук?!В смисъл да сменим с iFile, или нещо подобно?
Публикувано Януари 8, 201412 гд Автор Просто превеждам. Нямам нужда от приложението и не съм го слагал. Предполагам, че има набор от звуци.
Публикувано Януари 8, 201412 гд Автор Иначе и Активатора, горе-долу може да постигне нещо: http://www.redmondpie.com/how-to-make-iphone-5s-play-a-sound-when-unlocked-using-touch-id/
Публикувано Януари 8, 201412 гд Според мене,причината един клик да разваля чувството от 7-цата, е доста тъпа,но щом ти е 'убаво на пискюла,то това е най-важното
Публикувано Януари 9, 201412 гд Стартирай камерата в LockScreen-a и после излез с Home бутона. Кога чуваш звука за отключване и не е ли бъгаво Шаманче?
Публикувано Януари 9, 201412 гд Автор Типично по български, нещо липсва, всички реват, че липсва. Някой се напъва да го направи (безплатно!!!), всички почват да реват колко тъпо го е направил Иначе аз, ако ми трябваше тоя досаден звук, бих ползвал варианта, който дадох по-горе.
Публикувано Януари 9, 201412 гд Тук говорихме дали е бъгаво, а не кой каво реве. Аз не рева просто махнах и споделих каква е отврат.
Публикувано Януари 9, 201412 гд Автор Аз не съм коментирал дали е или не е. Просто отбелязах, че имаш проблем със всяко.
Публикувано Януари 9, 201412 гд Стартирай камерата в LockScreen-a и после излез с Home бутона. Кога чуваш звука за отключване и не е ли бъгаво Шаманче? При мен се чува идеално. Чувам звукът след като си въведа паролата за отключване.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.