Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблеми с новия iTunes

Featured Replies

Публикувано

Имам iPod touch 4. Стара версия на iTunes разпознава iPod-a в Recovery mode, но иска да ъпдейтна iTunes до последната версия. Но тази последна версия не го разпознава изобщо. Някой имал ли е подобен проблем? Може ли да ми помогне?

Публикувано

10.6.3, вкарваш в дфу и ресторваш с предварително изтеглен 6.1.5. После активирай айпода от менюто и чак след това ъп-вай тюнса.

Публикувано
  • Автор

Преинсталирах компа сложих новия itunes и го разпозна.Дадох рестор и след като изтегли firmware 6.1.5 itunes спря да разпознава аипода.Като цяло питането ми е може ли проблема да е хардуеарен или ако не какво точно става с него

Публикувано

Нямам идея. Пробвай каквото ти писах и ми копни после рестор лог-а тук.

Публикувано
  • Автор

Проблема е че не разпознава ipod-a.След преинсталацията го позна инсталира драиверите на aplle,но после след като свали 6.1.5 просто изчезна и не го разпознава.Никьде няма инфо за такьв проблем.Как да опитам itunes отново да разпознае ipod-a.

Редактирано от Wayward

Публикувано

ДФУ. Иначе, ако не е софтуер, отсяваш - кабел, юсб, комп или самия айпод.

Публикувано
  • Автор

Няма как да го вкарам в ДФУ,защото нямам хоум бутон.Единственият начин е като го ресторна с пипнат фьрм да влезе в ДФУ.Значи имам няколко кабела проблема е изключен да е кабела, на няколко компа пробвах на единия го разпозна,но след ьпване на тунса изчезна.На друг сложих нов тунс и пак не го разпозна.На този в момента го разпозна,но при опит за рестор даде 1604.Пробвах да я фиксна,като изтрих логовете за ипод-а от тунса и изчезна.След преинсталацията се появи отново,но при опит да изтегля фьрма изчезна.Не смятам,че е компа кабела или усб-то.Ако е аипода защо го разпознава,а после след като тегля фьрма които не прави никакви промени изчезва.Вече нямам надежда да го оправя,но ми е интересно какьв може да е проблема.

Редактирано от Wayward

Публикувано

DFU_iPSW работи само на стар тюнс и е soft dfu, с което няма да стане. За хардуер дфу ще трябва да си оправиш бутона.

Публикувано
  • Автор

Значи това е решението нов хоум.Ок ще пробвам да го сменя и ще пиша.

Публикувано

Ако не си се занимавал, не те съветвам да го правиш сам!

Публикувано
  • Автор

В сервиза не се предлага такава услуга нали??А и трябва да се порьчва бутон в Бьлгария надали се намира този продукт

Публикувано
  • Автор

Не става сьс сервиза.Ще трябва да пробвам сам

• 3 години по-късно...
Публикувано

Здравейте, пиша в този раздел тъй като не намерих друг. Когато имам линк от даден сайт към тяхно приложение в апстора, натискайки върху линка, отпреди ми отваряше направо iTunes и виждах приложението, а сега ми отваря сайта на apple и ми дава да сваля iTunes. Пробвах с различни браузъри и пак същото. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.