Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Angry Birds/Seasons/Rio

Featured Replies

• Отговори 247
  • Прегледа 55.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Без значение статуята или когато те стрелят. При намаляване на живота ти(сърцата), картината постепенно се влошава. Това е търсен ефект от Ровио, не дефект.

• 10X TO  IDWANEOTeam Category: Games Oct 21, 2010 Version: 1.0.0 11.2 MB Seller: Rovio Mobile © Rovio Mobile Ltd LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad

• Angry Birds 1.5.0

Добавени снимки

Публикувано

Налазвайте на Free RPG Angry Birds Epic.

Soft Launch за NZ, AUS, CA.

260MB.

https://itunes.apple.com/nz/app/angry-birds-epic/id767319014?mt=8

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Тук всички сме с акаунт в NZ, AUS и CA. Ей така като кажете "налазвай", че.

Публикувано

Все още я няма в българският стор.

П.П.

Изпревари ме :)

Публикувано

Всички знаем още от първият ден, че ще е Soft Launch и не виждам защо се учудвате. Освен, ако някой не мисли, че ще включат и България xD.

Нов мейл и нов акаунт се правят за 5 минути от компа, легално е, доколкото ми е известно.

Единственият проблем е, че не може да се купуват IAP, но да се види играта и да се поиграе е достатъчно.

Публикувано

Аз не знаех.

Публикувано

Пост #234 има едно видео(официално), което е сложил колегата и въпреки, че познанията ми по английски са 0, ясно се разбира, че Европа ще почака, освен ако няма промяна в плановете на създателите на играта. А щом е излязла в Канада и в България все още я няма, значи, че скоро няма да излезе за всички, може и след 5 месеца да я пуснат, знам ли, аз не съм виновен.

Публикувано

Няма да си ти виновен,ако си беше написал поста,както в момента нямаше да го водим този разговор дори.

Не мисли,че всички гледаме тези клипове ;)

Публикувано

Той все пак написа за кои страни важи. Не правете проблем от натискането на един линк.

Публикувано

Не мисли,че всички гледаме тези клипове ;)

Следващият път ги гледай и не ми смигай, форум е тук и клипа е сложен да се избегнат подобни бисери. Щом не си гледал или чел - попитай, не е срамно.

Публикувано

Много избирателно ми отговаряш.

Ще ми казваш какво да правя ли?

П.П.

След редакцията на мнението ти мисля,че спора свърши.

Не мисля да си тровя нервите с теб повече.

Публикувано

Ти пък сега да не се обиди xD.

Между другото, ако ти се занимава да си правиш друг акаунт за теб и бъдеш така любезен да ми направиш един японски, пиши ми ЛС да ти пратя мейл, че от телефона не мога да разбера коя държава е Япония, а и не успявам да го направя. Нямам компютър, а има едни игричи, които излизат само там понякога и все не мога да ги сваля. Мерси и не се чуствай задължен, казвам да не да те засегна с нещо.

Публикувано

Ръчкай още, рестартирай приложението и ще се оправи, така бе и при мен първите няколко пъти, а първият въобще не запали.

Публикувано

При мен на WiFi умря още на свалянето на файлчетата и не искаше да продължи дори след рестарт. На играта. На 3G премина там първото сваляне и пак умря на някакви текстове или нещо подобно, не си спомням. След около половин час ръчкане запали до менюто и след няколко паленета вече става много бързо с началните логвания и сваляния. Четох вчера за подобни проблеми и на хора, които със сигурност са с оригинална версия от App Store.

Сега се сетих, че след като запали на WiFi и започна да сваля нещо си, ми излезе прозореца за потвърждение на нотификации обаче така и не продължи.

Също ми изчезна сейфа и има някакъв бъг или нещо си в сейфовете знам ли или Rovio акаунта.

Публикувано

Два дена я ръчкам че малкия ме изяде ама не тръгва...

Публикувано

На интернет закачени ли сте, докато я пускате? Дори и след тов иска интернет по време на игра.

Публикувано

Адаш, пали си без грижи. Аз я инсталирах от китайското и не съм имал проблеми.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Има ли някой, който играе новия Епик? Има нива на който иска да имаш някакви приятели за да ти дава бонуси!

Публикувано

Е ти имаш приятели, останалите птички!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има нива в който трябва да имаш приятели за да използваш три пилета, иначе нямат минаване ...

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

ujygameg.jpg

Пристига за всички страни.

Публикувано

Something big is dropping soon!

10401929_10152644281994928_3162244370951156501_n.png

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой има ли проблем с намирането на червения ключ от играта Епик?Там където трябваше да бъде не излезе от ковчежето?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.