Публикувано Март 17, 201412 гд Налазвайте на Free RPG Angry Birds Epic. Soft Launch за NZ, AUS, CA. 260MB. https://itunes.apple.com/nz/app/angry-birds-epic/id767319014?mt=8 Редактирано Март 17, 201412 гд от iPhoneman
Публикувано Март 17, 201412 гд Тук всички сме с акаунт в NZ, AUS и CA. Ей така като кажете "налазвай", че.
Публикувано Март 17, 201412 гд Всички знаем още от първият ден, че ще е Soft Launch и не виждам защо се учудвате. Освен, ако някой не мисли, че ще включат и България xD. Нов мейл и нов акаунт се правят за 5 минути от компа, легално е, доколкото ми е известно. Единственият проблем е, че не може да се купуват IAP, но да се види играта и да се поиграе е достатъчно.
Публикувано Март 17, 201412 гд Пост #234 има едно видео(официално), което е сложил колегата и въпреки, че познанията ми по английски са 0, ясно се разбира, че Европа ще почака, освен ако няма промяна в плановете на създателите на играта. А щом е излязла в Канада и в България все още я няма, значи, че скоро няма да излезе за всички, може и след 5 месеца да я пуснат, знам ли, аз не съм виновен.
Публикувано Март 17, 201412 гд Няма да си ти виновен,ако си беше написал поста,както в момента нямаше да го водим този разговор дори. Не мисли,че всички гледаме тези клипове
Публикувано Март 17, 201412 гд Той все пак написа за кои страни важи. Не правете проблем от натискането на един линк.
Публикувано Март 18, 201412 гд Не мисли,че всички гледаме тези клипове Следващият път ги гледай и не ми смигай, форум е тук и клипа е сложен да се избегнат подобни бисери. Щом не си гледал или чел - попитай, не е срамно.
Публикувано Март 18, 201412 гд Много избирателно ми отговаряш. Ще ми казваш какво да правя ли? П.П. След редакцията на мнението ти мисля,че спора свърши. Не мисля да си тровя нервите с теб повече.
Публикувано Март 18, 201412 гд Ти пък сега да не се обиди xD. Между другото, ако ти се занимава да си правиш друг акаунт за теб и бъдеш така любезен да ми направиш един японски, пиши ми ЛС да ти пратя мейл, че от телефона не мога да разбера коя държава е Япония, а и не успявам да го направя. Нямам компютър, а има едни игричи, които излизат само там понякога и все не мога да ги сваля. Мерси и не се чуствай задължен, казвам да не да те засегна с нещо.
Публикувано Март 18, 201412 гд http://turbobit.net/110j6q7xzjp9.html?site_version=normal http://m.billionuploads.com/pkxf47qo7lp1
Публикувано Март 19, 201412 гд Ръчкай още, рестартирай приложението и ще се оправи, така бе и при мен първите няколко пъти, а първият въобще не запали.
Публикувано Март 19, 201412 гд При мен на WiFi умря още на свалянето на файлчетата и не искаше да продължи дори след рестарт. На играта. На 3G премина там първото сваляне и пак умря на някакви текстове или нещо подобно, не си спомням. След около половин час ръчкане запали до менюто и след няколко паленета вече става много бързо с началните логвания и сваляния. Четох вчера за подобни проблеми и на хора, които със сигурност са с оригинална версия от App Store. Сега се сетих, че след като запали на WiFi и започна да сваля нещо си, ми излезе прозореца за потвърждение на нотификации обаче така и не продължи. Също ми изчезна сейфа и има някакъв бъг или нещо си в сейфовете знам ли или Rovio акаунта.
Публикувано Март 19, 201412 гд На интернет закачени ли сте, докато я пускате? Дори и след тов иска интернет по време на игра.
Публикувано Март 19, 201412 гд Адаш, пали си без грижи. Аз я инсталирах от китайското и не съм имал проблеми.
Публикувано Април 6, 201412 гд Има ли някой, който играе новия Епик? Има нива на който иска да имаш някакви приятели за да ти дава бонуси!
Публикувано Април 6, 201412 гд Е ти имаш приятели, останалите птички! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 6, 201412 гд Има нива в който трябва да имаш приятели за да използваш три пилета, иначе нямат минаване ...
Публикувано Юни 12, 201411 гд Epic вече е навсякъде https://itunes.apple.com/gb/app/angry-birds-epic/id767319014?mt=8
Публикувано Август 2, 201411 гд Някой има ли проблем с намирането на червения ключ от играта Епик?Там където трябваше да бъде не излезе от ковчежето?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.