Публикувано Февруари 12, 201412 гд Здравейте! Имам следния проблем - често ми се случва по неволя да натискам бутона "Voicemail" и така накрая на месеца получвам едни десетина лева горница... Има ли начин да деактивирам този бутон или поне да му задам друг номер (като 123 например). iPhone 4S iOS 7.0.4 Globul Благодаря предварително!
Публикувано Февруари 13, 201412 гд От Cydia слагаш VoicemailRemover и готово, няма да имаш бутон Гласова поща.
Публикувано Февруари 13, 201412 гд Не се ли премахваше номера на гласовата поща, за да не се свързва с никой когато го пипнеш? Обади се на оператора и поискай спиране на гласовата ти поща.
Публикувано Февруари 13, 201412 гд Автор @baronbg - телефонът ми още е в гаранция и не съм го отключил @Asen_77 - До колкото разбрах, от Глобул можели единствено да спрат гласовата поща, като услуга, която се включва при липса на отговор,. Но самата поща оставала и всеки път когато вляза в нея (набера номера) това също се таксува, макар и да нямам съобщения.
Публикувано Февруари 13, 201412 гд baronbg ти говори за джейл брейк, не за отключване. Може би в този случай с Глобул това е решението.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате