Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблеми с ъпдейти от App Store iPhone 4S, iOS 7.0.4

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, търсих във форума, но не намерих тема, която да описва моя проблем и Ви моля за малко помощ. От няколко дена не мога да ъпдейтвам приложенията си, нито да свалям нови, имам два акаунта във App Store на iPad-a ми си работят и двата, свалям приложенията, които ми трябват и няма приблеми, но на телефона не става, не ми изписва нищо, започва да зарежда, да се върти колелцето срещу апликацията и до там в момента нямам компютър под ръка и не мога да правя рестор. Телефона е без сим карта, заключен към Глобул, 16 GB white 4s, iOS 7.0.4 Операционната система съм я ъпдейтвал от settings. Пада е единичката, 64Gb 3G wifi.

Благодаря предварително!

Забравих да добавя (ако е важно де) телефона никога не е бил джейлван

Редактирано от NeshtoNovo

Публикувано
  • Автор

Пробвах хиляд пъти и с хадр рестарт пробвах, надявам се да не се наложи да чакам до следващата актуализация :(

Публикувано

Имаш ли свободно място в телефона? Не си сложил рестрикция от настройките нали. Рестор може да си направиш и от телефона, не мисля, че за този проблем ще ти трябва рестор от компютър.

Изтрий някое приложение, което не се ъпдейтва и го свали отново за проба.

Публикувано
  • Автор

Сега ще пробвам, място имам доста, имам 10 които не се ъпдейтват ще почна едно по едно от най-долното в списъка :D

Махнах ги всичките и пак същата работа, сега няма какво да ъпдейтвам :D , но пък не мога да свалям от стора, луда работа за първи път виждам нещо такова, между другото преди да стане това, трябваше по няколко пъти да натискам бутона за сваляне в магазина им, а сега изобщо нищо не ми изписва, дори не тръгва да зарежда горе в статус бара не се върти колелцето.... Между другото дори не ми иска паролата. Оф ако не бях влюбен в операционната система да съм ги оставил вече тези ябълки, все някакви проблеми, все нещо необяснимо или трудно за фикс се случва....

Редактирано от NeshtoNovo

Публикувано

Бих направил рестор през компютър;)

Публикувано
  • Автор

Еми ако имах комп в момента и аз :(

Публикувано

Влез в Settings и от там излез от всички акаунти включително iCloud. Случвало ми се е да се бъгне стора, но на iPad и се оправи с ръчкане.

От кои държави са ти акаунтите? AppStore сменил ли си е държавата? Ако се логваш от Settings/AppStore задължително поне при мен си слага държавата на акаунта, но от друго място понякога се бъгва, казвам само.

В краен случай потърси SIM карта и опитай с нея + хард ресет от телефона, като го изтриеш целият, направи си бекъп предварително на важните неща и пусни телефона, като нов.

Публикувано
  • Автор

Когато имам достъп до компютър ще го направя и ше пиша

Публикувано

Излез си от акаунта. Влез с друг акаунт. Пробвай да изтеглиш приложение (ново). Какво се случи? Рестартирай. Излез и си влез със собствения акаунт. Смятам, че вече няма да има проблем

Публикувано
  • Автор

Вече имам три акаунта :D Излязох от моя от settings, после направих хард рест. След като телефона се включи влязох в стора и без да влизам в никой от акаунтите си се опитах да сваля приложение ( би трябвало системата да ме подкани, да се логна) , но не! Вместо това колелцето срещу приложението почна да си се врътка и да ме дразни..... Трябва да го ресетна, убеден съм вече, картата си на Глобул поне я намерих, ще мога да го отключа, не знам дали с ресет от тела ще стане, а ако не се оправи няма да имам музика на телефончето докато не си оправя тъпия лаптоп.... Тази година ще си взема и един Мак..... Дано при тях да няма толкова проблеми с ОС..... Ако е като при iOS направо от сега да се отказвам.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Подобни теми

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.