Публикувано Февруари 20, 201412 гд Здравейте, търсих във форума, но не намерих тема, която да описва моя проблем и Ви моля за малко помощ. От няколко дена не мога да ъпдейтвам приложенията си, нито да свалям нови, имам два акаунта във App Store на iPad-a ми си работят и двата, свалям приложенията, които ми трябват и няма приблеми, но на телефона не става, не ми изписва нищо, започва да зарежда, да се върти колелцето срещу апликацията и до там в момента нямам компютър под ръка и не мога да правя рестор. Телефона е без сим карта, заключен към Глобул, 16 GB white 4s, iOS 7.0.4 Операционната система съм я ъпдейтвал от settings. Пада е единичката, 64Gb 3G wifi. Благодаря предварително! Забравих да добавя (ако е важно де) телефона никога не е бил джейлван Редактирано Февруари 20, 201412 гд от NeshtoNovo
Публикувано Февруари 20, 201412 гд Автор Пробвах хиляд пъти и с хадр рестарт пробвах, надявам се да не се наложи да чакам до следващата актуализация
Публикувано Февруари 20, 201412 гд Имаш ли свободно място в телефона? Не си сложил рестрикция от настройките нали. Рестор може да си направиш и от телефона, не мисля, че за този проблем ще ти трябва рестор от компютър. Изтрий някое приложение, което не се ъпдейтва и го свали отново за проба.
Публикувано Февруари 20, 201412 гд Автор Сега ще пробвам, място имам доста, имам 10 които не се ъпдейтват ще почна едно по едно от най-долното в списъка Махнах ги всичките и пак същата работа, сега няма какво да ъпдейтвам , но пък не мога да свалям от стора, луда работа за първи път виждам нещо такова, между другото преди да стане това, трябваше по няколко пъти да натискам бутона за сваляне в магазина им, а сега изобщо нищо не ми изписва, дори не тръгва да зарежда горе в статус бара не се върти колелцето.... Между другото дори не ми иска паролата. Оф ако не бях влюбен в операционната система да съм ги оставил вече тези ябълки, все някакви проблеми, все нещо необяснимо или трудно за фикс се случва.... Редактирано Февруари 20, 201412 гд от NeshtoNovo
Публикувано Февруари 20, 201412 гд Влез в Settings и от там излез от всички акаунти включително iCloud. Случвало ми се е да се бъгне стора, но на iPad и се оправи с ръчкане. От кои държави са ти акаунтите? AppStore сменил ли си е държавата? Ако се логваш от Settings/AppStore задължително поне при мен си слага държавата на акаунта, но от друго място понякога се бъгва, казвам само. В краен случай потърси SIM карта и опитай с нея + хард ресет от телефона, като го изтриеш целият, направи си бекъп предварително на важните неща и пусни телефона, като нов.
Публикувано Февруари 20, 201412 гд Излез си от акаунта. Влез с друг акаунт. Пробвай да изтеглиш приложение (ново). Какво се случи? Рестартирай. Излез и си влез със собствения акаунт. Смятам, че вече няма да има проблем
Публикувано Февруари 21, 201412 гд Автор Вече имам три акаунта Излязох от моя от settings, после направих хард рест. След като телефона се включи влязох в стора и без да влизам в никой от акаунтите си се опитах да сваля приложение ( би трябвало системата да ме подкани, да се логна) , но не! Вместо това колелцето срещу приложението почна да си се врътка и да ме дразни..... Трябва да го ресетна, убеден съм вече, картата си на Глобул поне я намерих, ще мога да го отключа, не знам дали с ресет от тела ще стане, а ако не се оправи няма да имам музика на телефончето докато не си оправя тъпия лаптоп.... Тази година ще си взема и един Мак..... Дано при тях да няма толкова проблеми с ОС..... Ако е като при iOS направо от сега да се отказвам.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.