Публикувано Февруари 21, 201412 гд Здравейте,търся програма която представлява календар за работни дни на смяна,по принцип програмата "Roster" ми върши страхотна работа но проблемът и е,че излизат много реклами на Google maps и тем подобни които пречат и то много,ако има възможност да се премахнат рекламите ще е много полезно,телефонът ми е iPhone 3GS 6.1.3 jailbreack-нат,благодаря предварително.
Публикувано Февруари 21, 201412 гд А що ли си мисля че си с фрее версията.Ако се бръкнеш 1.80лв. за Pro може да се отървеш от рекламите.
Публикувано Февруари 22, 201412 гд Автор Ако ще се "бръквам" за скапаният ми 3gs от 1840 година,по добре да си гледам смените на листче А4,а пък и до сега не съм купувал програми и нито имам visa нито сметка в paypal,но все пак благодаря
Публикувано Февруари 22, 201412 гд Абе от 1840,ама още го ъпдейтват,страшни тия от Apple.Сам го каза " върши ми страхотна работа" и " ще е много полезно".Лично на мен,ако нещо ми е от голяма полза си го купувам(и не само).Пък и си мисля че 1.80 не са толкова много. Редактирано Февруари 22, 201412 гд от cezare
Публикувано Февруари 22, 201412 гд Автор Не казвам,че е скъпо,но ако имаше някои който да дойде до вкъщи и да му дам 1,80 за програмката с удоволствие ще му ги дам,дори ще му дам 5 лева,но знам ,че това няма как да стане,а разправията по отваряне на нова сметка в paypal или изваждането на карта за интернет разплащания просто не си струва времето и нервите,и за това търся по прост начин (не става въпрос за пари а за време) а ако по простия начин не действа-здраве да е нямам време да се занимавам с това.Относно ъпдейтът за 3GS съм разочарован,че спря на 6.1.3...... пак благодаря за вниманието
Публикувано Февруари 22, 201412 гд Търсиш си оправдание ли? Всеки който има регистриран начин за плащане, може да ти я плати и подари. Ваденето на карта не коства нищо, а и вероятно ще ти послужи и друг път в друга ситуация. Друг въпрос е философията ти.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.