Публикувано Февруари 25, 201412 гд От 2 дена използвам Макбук Про 13'3 и се опитвам да си инсталирам Need for speed Rivals и незнам как.Има ли някой които може да ми помогне.Свалих си също Need for speed Most wanted за мак специялно и тръгна без проблеми.Моля някой да сподели как става.Ако може без да инсталирам Уиндоус.
Публикувано Февруари 25, 201412 гд А след като я няма за Мак, как очакваш да я подкараш по нормален път?
Публикувано Февруари 25, 201412 гд На 13 инчов новите игри, които ги има за мак трудно ще те вървят. Ако искаш да играеш игри опциите са две: xbox или playstation
Публикувано Март 8, 201412 гд Извинявам се за офтопика, обаче да кажеш, че големите заглавия не излизат за РС е смешно. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 8, 201412 гд Имам плейстейшън3 , чуден е за игри от типа на състезания с коли но не става ако ти се играе някоя "гърмялка" (shooter). Заради Бордърландс2 си наритах джойстика и отидох до плесио да си купя подобаващ комп и да спра да се мъча с глупости.
Публикувано Март 11, 201412 гд Абе като играя Assassin-a на WIN7 не сече, а на PS3 сече, а и компютърната графика е 5 пъти по-добра. Да да да да, знам, че компютър за игри струва повече от PS3 и XBOX!
Публикувано Март 11, 201412 гд Що пък на мен за 4 години нито една не ми е секла и на двете конзоли? Това е истината няма какво да се лъжем , ама като те кефи на компа- цъкай си на него. Аз предпочитам на телевизора и канапето , и да не ми се налага да се занимавам номстоп с ъпдейт на драйвъри и видео карти. Да не говорим за великолепната поддръжка за онлайн игра и най - вече без хакери. Но това си е мое мнение! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 13, 201412 гд Автор Доста сте се отклонили от темата :-) Аз питам как и от къде да свалям игри за мак.Конзола имам и не ме кефи да играя.Имам доста добри компютри за игри.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.