Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Едва ли обаче и двата модела ще се казват iPhone 6. Така, че тези две деветки са случайни. А както и да погледнеш календара, все си е вторник.

• Отговори 276
  • Прегледа 25.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Тук искам да споделя какво се говори в интернет пространство за евентуално представяня по време на WWDC 2014. Акцентите са • iOS 8 с хеалтбук/healthbook/ • OS X 10.10 • Apple TV • MacBook Air

• Към авторите на последните два поста: оная тема Андроид срещу Епъл не ви ли стига, че и тук дойдохте да пляскате мъдрости?!?! Защо намесихте тук (в тази тема имам предвид) Андроид изобщо или въпроса

• Не са верни догадките. Просто е насрочена датата за да се отпразнува по така 70-тата годишнина от революцията и като жест към българския потребител като най- масов потребител на айфон в света

Добавени снимки

Публикувано

9те може и да не са случайни, ще излиза деветият iPhone. 2х9.

Публикувано

Не са верни догадките. Просто е насрочена датата за да се отпразнува по така 70-тата годишнина от революцията и като жест към българския потребител като най- масов потребител на айфон в света ;)

Публикувано
Публикувано

Това било сглобено от руснаците.

Публикувано

Това видео е фалшификат според мен. Хардуера може да изглежда така, но досега не съм виждал това на нито едно iOS устройство.

oaya0w.png

Публикувано

Тая зегерка е китайска. :smile:

За символа на дисплея говоря.

Редактирано от baronbg

Публикувано

Това е прототип, събран от известните, за сега части.

Публикувано

А какъв е бутона който се намира над слота за сим картата? Ако е бутон изобщо.

Публикувано

Това е слот за sd както прогнозира Сашо, май беше;)

Публикувано

iСиктир ако вярно е слот за карта.

Публикувано

Power бутона е преместен отстрани. Не вярвам някога да добавят слот за microSD, освен ако не е iSD.

28ujryh.jpg

Публикувано

Тцъ. Пауър бутонът минава отстрани.

Дубъл :tooth:

Публикувано

В интерес на истината, ако е така за мен не е по-добре. :(

Причините са няколко - когато дивайса в джоба на сакото ми и извибрира по определен начин, аз знам кой ме търси и ако преценя само да изключа звъненето или да го "резна" мога да го направя без да го поглеждам или вадя; калъфите, които харесвам ми дават идентична възможност, като гореописаната… всъщност разположението и най-вече функционалността на този бутон е една от причините да ми допада изключително дизайна на iPhone.

:Angel:

Публикувано

На мен също, макар, че напипването на бутона през сакото едва ли ще е проблем. За мен проблемът е размерът, искам телефон, не поднос. Трябва да влиза в джоб и да не ми е некомфортно докато карам, съответно да не рискувам да го счупя, слагайки го в джоба. Още с петицата сгафиха в това отношение, а сега...

Публикувано

Моето мнение за размера съм го споменавал - оптимален е на 4 -та, на 5 -та максималния, който аз мога да приема и то само, защото ширината остана идентична с предишния модел. Би било прекрасно, ако представят два дивайса с различни размери… Дано!

:heartbeat:

Публикувано

Два, но и двата ще са по-големи от сегашния. Поне това показват "течовете" на инфо, които до сега не са ни подвеждали. Честно казано, аз не съм против!

Публикувано

Така и така размера на самия телефон е доста близък до актуалните модели, така че не е толкова страшно. А и не трябва да се забравя, че каквото ни пуснат - това ще ползваме ;)

Публикувано

Кои актуални модели щот iPhone 5 е голям за телефон, съвременен телефон не някоя допотопната сапунерка. Ще ползваме, каквото ни е кеф, а не каквото ми пуснат тези или онези.

Публикувано

:smile:

Публикувано

Мисля, че обсъждаме iPhone? За ейпъл винаги актуалния модел е - този който е произведен последен. В случая става въпрос за iPhone 5s и 5с, като и двата са с еднакъв размер на екрана и на телефона. И двамата сте наясно какво съм искал да кажа, но за спора ( спорта ) трябва да се обадите. Айде купувайте си по един друг модел телефон и не пишете в BGiPhone.com.

Публикувано

iPhone 4s също се продава и е напълно актуален, ако държиш на думата. Да не говорим, че се употребява много, но както и да е.

Публикувано

Ясно ми е, че постовете който пишат хората ги четеш както ти изнася, но поне дочитай до край това което е написано. "За ейпъл винаги актуалния модел е - този който е произведен последен" И 2G e актуален модел. Даже нови запечатани в кутийка вървят по 10 000 долара ;)

Публикувано

Да не би да си пишете с Apple на лични, че да знаеш кое е важно или актуално за тях? Те искат така да си мислиш.

4s е напълно актуален било то купен от Apple Store или оператор и не разбирам защо намесваш тук iPhone2, който освен за антика не струва за друго.

Редактирано от iPhoneman

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.