Публикувано Юни 2, 201411 гд @KurtiMakarov, можеш ли да кажеш работи ли Whatsapp? Защото в един друг форум няколко души са написали, че дава грешка с бетата, което би било крайно неприятно...
Публикувано Юни 2, 201411 гд Веско , утре ще кача и на заключения и ще пиша дали всичко е ОК, сега сложих на другия но не съм впечатлен ... What's app крашва чат пат Редактирано Юни 2, 201411 гд от kawabiker
Публикувано Юни 2, 201411 гд Бързо схвана за какво става на въпрос. Утре ще се чуем и ще споделим тук. Има и други хора, които ги интересува това. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 2, 201411 гд Спи ми се сега .... Мисля че няма да има грижи , а и назад се връща лесно лесно , така че ако ти е скучно ...
Публикувано Юни 2, 201411 гд Хм, направих го както преди с shift (option) + update в тюнса и въпреки това накрая пак поиска активиране и сега ще минавам през DFU и 7.1.1... Все още си търся дев от форума, който би имал желанието да ми адне udid-то.
Публикувано Юни 3, 201411 гд На 5s с shift+update стана. Sent from my iPhone using Tapatalk След update като поиска парола му даваш cancel. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд Аз не съм пробвал още, но в айКларифаид пише че епъл са затворили луупхола. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд Някой, който го е качил може ли да каже дали Българския е между тези "22 new dictation languages for Siri", или ще чакме още една година?
Публикувано Юни 3, 201411 гд Има ли от някъде списъче, че ми е интересно кои са тези 19 в момента / не само заради българския/ 10x
Публикувано Юни 3, 201411 гд Сега обаче когато може да се слагат custom клавиатури, 100% примерно google ще пусне някаква, а те имат dictation на български. Аз не толкова за Siri а за dictation-а.
Публикувано Юни 3, 201411 гд Може ли още да се слага iOS 8 без девелопърски акаунт или е затворена дупката ?
Публикувано Юни 3, 201411 гд Аз ли греша, не знам, но не виждам опция за парола на приложения. А сякаш го представиха като функция.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд ^ Зависи кога изтича годишната регистрация на Developer-а, който ти е регистрирал UDID-то. На 5s движи сравнително добре, особено като за първа бета. Settings ми крашва почти всеки път като го отворя. Baseband версията е 3.07.01-1. Батерията засега се държи като на iOS 7. Гласовите съобщения могат да се пращат и на устройства с iOS 7. Още не съм тествал видеото, но предполагам, че и то ще работи. Добавили са таймер в камерата - разгеле! Още не съм имал време да го разцъкам и на iPad, но понататък ще споделя впечатления и за него.
Публикувано Юни 3, 201411 гд Нали обявиха преди време, че премахват изискването на дев. акаунти за бетите.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.