Публикувано Юни 3, 201411 гд След 4 опита така и не успях да я сложа, всеки път ми иска dev acc... Ресторвам с 7.1.1 през DFU после скипвам всичко, не слагам никъде акаунт, давам options + update и слагам бетата... всеки път ми иска dev
Публикувано Юни 3, 201411 гд Нали обявиха преди време, че премахват изискването на дев. акаунти за бетите. Точно обратното стана без дев няма тръгване след рестарт ....
Публикувано Юни 3, 201411 гд И какво стана - iMessage копира вибер за гласовите и андройда за бързия отговор и "Иновация"
Публикувано Юни 3, 201411 гд Автор Interactive notification New messages Spotlight Health app Notification and spotlight in OSX Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд Аз на 5-ца не виждам тая прословута клавиатура, нито spotlite ми е по-умен. И още от обявените екстри нещо ми обягват.... модела ли е орязан ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд Със регистриран udid за бетите на 7.1 успях да активирам 8-цата без проблем. Новата "функция" на клавиятурата излиза като обърна на испанска или английска клавиатура... Има нова функция на камерата при 5s
Публикувано Юни 3, 201411 гд На iPad 3 с iOS 8 Settings крашва. Зарежда се до някъде и изчезва. Камерата се зарежда, но не може да се снима, нито да се сменя от фото на видео.
Публикувано Юни 3, 201411 гд Куик тайп май са го орязали за 5цата или поне аз не видях как се включва Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд Има ли някаква настройка,за клавиатурата понеже не ми излиза микрофона за гласови съобщения.
Публикувано Юни 3, 201411 гд Ето всички езици: http://9to5mac.com/2014/06/03/heres-all-24-new-dictation-languages-arriving-in-ios-8-os-x-yosemite/#more-326728
Публикувано Юни 3, 201411 гд Още нещо което забелязах е, че няма звук като е на вибрация само т.е. Ако пуснеш видео от ю тюб не ти работи спийкъра Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд Има и български за меню - other languages Sent from my iPhone 5 using Tapatalk!
Публикувано Юни 3, 201411 гд Още нещо което забелязах е, че няма звук като е на вибрация само т.е. Ако пуснеш видео от ю тюб не ти работи спийкъра Sent from my iPhone using Tapatalk Това се настройва открай време.
Публикувано Юни 3, 201411 гд Колеги, не видях функцията CarPlay дали ще я има в новата iOS 8. Ето за това става дума /http://www.apple.com/ios/carplay/
Публикувано Юни 3, 201411 гд Има Май няма да изкарам дълго време с 8-цата....иконата за локализация не се маха, виновник е AppStore
Публикувано Юни 3, 201411 гд Защо ми седи постоянно иконата на location?Не забравяй , че си с бета версия.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 3, 201411 гд @BigP не забравям,че съм с бета,досега нямам бета която да съм изпуснал.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.