Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И при мен е така от AppStore е, давам му забрана за локализация ама нъцки...

Иконата изчезва, когато се конектнеш на Wi-Fi мрежа, но останеш ли на мобилен нет пак се появява.

• Отговори 276
  • Прегледа 25.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Тук искам да споделя какво се говори в интернет пространство за евентуално представяня по време на WWDC 2014. Акцентите са • iOS 8 с хеалтбук/healthbook/ • OS X 10.10 • Apple TV • MacBook Air

• Към авторите на последните два поста: оная тема Андроид срещу Епъл не ви ли стига, че и тук дойдохте да пляскате мъдрости?!?! Защо намесихте тук (в тази тема имам предвид) Андроид изобщо или въпроса

• Не са верни догадките. Просто е насрочена датата за да се отпразнува по така 70-тата годишнина от революцията и като жест към българския потребител като най- масов потребител на айфон в света

Добавени снимки

Публикувано

Защо ми дава че iCloud няма място и е препълнен. Досега винаги бекъпа ми е включен и нямах този проблем. Появи се с бетата

Публикувано

Дали не е заради

Появи се с бетата
???

Не задавайте такива въпроси, затова е бета, за да се тества и да се чистят бъгове като този...

Публикувано

Значи може все пак да доживеем за български език в устройствата ни

Днес си говорих с Apple Engineer относно локализацията - няма да има български засега.

Тази опция е за разработчици - да могат те да си преведат техните приложения и ако си го избрал там, да ти се показва на български, а не на езика на който ти е операционната система. При въпроса защо не добавят нови езици към превода на операционната система само ми се усмихна и каза, че било дълъг процес и много сложен. Казах му че съм запознат и че съм готов да им помогна, пак ми се усмихна човека и ме пита дали имам други въпроси :D

Публикувано

"...дълъг и много сложен..." не сме фактор ние българите за тях, не сме!

Публикувано
  • Автор

Днес си говорих с Apple Engineer относно локализацията - няма да има български засега.

Малък пазар е бате кво да ти отговори:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сигурен съм, че има и по-малки с локализация. Друг е въпроса, че след като се продава офицялно трябва да има превод на менюто.

Публикувано

Проблема е че не се продава официално. Нали операторите продават през квоти на други европейски оператори.

Публикувано

Не забравяй, че се продаваше до скоро - инструкциите на кутията която имам, са на български. Сайтът на Епъл за България - също.

Публикувано
  • Автор
Публикувано

Официално или не, факта, че има много устройства, повече от колкото в някои държави със съответния език в менюто.

Не ме разбирайте погрешно, не държа, но смятам че трябва да го има.

Публикувано

Сигурно ги е страх да направят Apple Store в Израел, защото местните обичат да се пазарят, а Apple не обича да сваля цените. :tooth:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Някой с деф акаунт ще сподели ли XCode 6?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Кво сана с тази yosemite казаха, че лятото ще може да се инсталира бета не само за девелопъри, регистрирал съм се и чушки....?

Публикувано

Свали си го от някой торент.

После всичко си бачка!

Публикувано

Да рискувам ли да слагам върху Маверикса или е много бъгава още според теб?

Публикувано

Не рискувай. :)

Публикувано

Изчакай,не остана до септември.

Публикувано

Утре пускат през стора бетата на Иосемитито за недевелопърите но ще почакам.....ако устискм :tooth:

Публикувано

Излезна бетата :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано
applleee.jpg
Публикувано

Ох, нямам търпение да го видим този нов iPhone :)

Редактирано от WULAS

Публикувано
applleee.jpg

Двете деветки са като обърнати шестици, като загатване, че ще има два модела iPhone 6. :)

Публикувано

Опааааа… имаме си оракул! :tooth:

Ще е интересно да видим дали правилно си "прочел".

:daydream:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.