Публикувано Април 7, 201412 гд MediaDrug е доста интересна и полезна програмка, за онлайн търсене, слушане, създаване на плейлисти и сваляне(!!!) на музика напълно безплатно. Няма нищо по - лесно от сваляне на цял албум чрез MediaDrug. Често, за да намерим любима песен или дискографията на даден изпълнител, ние губим много време в търсене по интернет. Сега, вместо да ползваме търсачки, браузери и т.н., можем просто да използваме този забележителен софтуер, който ще намери за вас всичко което търсите - бързо! За да намерите и/или свалите каквото ви трябва, просто пуснете търсене и изчакайте впечатляващия списък с резултати. Оттам, нататък - всичко е на един клик разстояние! В повечето случаи, просто слушам онлайн, но съм свалял доста неща и повечето са с много високо качество. Битрейтът обикновенно е 320. Софтуерът е наличен за MacOSX(НЕ върви на Intel 32bit only процесори), Windows XP, Vista, 7 и 8, Linux/Unix(и всички подобни) и приложение за андроид. http://mediadrug.com
Публикувано Април 7, 201412 гд Мноооооого здраве от Spotify има тази програмка. За мен е пълен боклук, още при инсталирането ми напомни на нещо забравено отдавна - Уиндоус. Отвсякъде мирише на него. След инсталацията пробвах търсачката - просто написах един от най-нашумелите хитове в момента - "Happy". И ооооо чудо, няма такова нещо. Това ми беше достатъчно за да я махна.
Публикувано Април 7, 201412 гд Явно съм проявил прибързаност и немарливост, връщам си думите обратно!
Публикувано Април 8, 201412 гд Аз пък изтеглих програмата и пуснах точно същата песен която е показал Alxx. Но изненадата ми беше, че изобщо не е песента на Pharell Williams - Happy, а песента която пуска е на Daft Punk & Pharell Williams - Get Lucky. Пробвайте и Вие с песните и ги проверете със Shazam. Иначе е добър софтуера, но ако не цели песните ...
Публикувано Април 8, 201412 гд Автор Стават и гафове При мен тегли написаната. Имах друг "бъг" с рядък албум на Мадона - изтегли ми три цели песни, а другите по някакви секунди. Инфото и песните идват от руски онлайн радиа(в повечето случаи), но има и от last.fm - смъква ги от кеш-а Факт е, че току - що успя да ми намери много старо парче на Солар Туинс
Публикувано Април 8, 201412 гд Може би ще му трябва време за доразработка и оправяне на плей листите.
Публикувано Април 8, 201412 гд Автор Не е ново , просто скоро се появи за Мак(вярно смърди на боза от него). Като за пълна аванта е екстра.
Публикувано Април 8, 201412 гд След инсталацията пробвах търсачката - просто написах един от най-нашумелите хитове в момента - "Happy". И ооооо чудо, няма такова нещо. Това ми беше достатъчно за да я махна. Ето ти аналог и има Happy xD. Работи добре и на iPhone, а за сваляне преди време с плъгин сега не знам. http://html5.grooveshark.com/
Публикувано Април 8, 201412 гд IPhoneman, Благодаря ти за предложения аналог, но не мисля че нещо може да замени, поне за сега "Spotify", най-вече като качество на звука! Редактирано Април 8, 201412 гд от Баба Гана
Публикувано Април 10, 201412 гд Работи добре и на iPhone, а за сваляне преди време с плъгин сега не знам. Това работи супер със Smart Downloader. Зареждате линка във web browser-а и си го добавяте като фаворит. Намирате песента, тапвате за плейване и ще ви предложи опция за сваляне. От там с някоя програма (Bridge или друга) си я добавете в Music.app. Песните се свалят във var/mobile/Applications/Smart Down/Documents
Публикувано Април 10, 201412 гд Ако ви запише песента като stream.php,....долу вдясно...edit/преименувате като добавите mp3 към файла и сте готовиКачеството е ниско обаче Редактирано Април 10, 201412 гд от gogi6
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.