Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

MediaDrug е доста интересна и полезна програмка, за онлайн търсене, слушане, създаване на плейлисти и сваляне(!!!) на музика напълно безплатно.

album.jpgdownlisten.jpgplaylist.jpgtab.jpg

Няма нищо по - лесно от сваляне на цял албум чрез MediaDrug. Често, за да намерим любима песен или дискографията на даден изпълнител, ние губим много време в търсене по интернет. Сега, вместо да ползваме търсачки, браузери и т.н., можем просто да използваме този забележителен софтуер, който ще намери за вас всичко което търсите - бързо! За да намерите и/или свалите каквото ви трябва, просто пуснете търсене и изчакайте впечатляващия списък с резултати. Оттам, нататък - всичко е на един клик разстояние!

В повечето случаи, просто слушам онлайн, но съм свалял доста неща и повечето са с много високо качество. Битрейтът обикновенно е 320.

Софтуерът е наличен за MacOSX(НЕ върви на Intel 32bit only процесори), Windows XP, Vista, 7 и 8, Linux/Unix(и всички подобни) и приложение за андроид.

post-226-0-06197400-1396896271_thumb.png

http://mediadrug.com

Публикувано

Много добро, 10 от 10. Намира, плейва и сваля.

Публикувано

Мноооооого здраве от Spotify има тази програмка. За мен е пълен боклук, още при инсталирането ми напомни на нещо забравено отдавна - Уиндоус. Отвсякъде мирише на него. След инсталацията пробвах търсачката - просто написах един от най-нашумелите хитове в момента - "Happy". И ооооо чудо, няма такова нещо. Това ми беше достатъчно за да я махна.

Публикувано
  • Автор

Обичам да ползвам "боклуци". Може би тази "Happy" имаш предвид?

post-226-0-74795100-1396907816_thumb.png

Публикувано

Явно съм проявил прибързаност и немарливост, връщам си думите обратно!

Публикувано

Аз пък изтеглих програмата и пуснах точно същата песен която е показал Alxx. Но изненадата ми беше, че изобщо не е песента на Pharell Williams - Happy, а песента която пуска е на Daft Punk & Pharell Williams - Get Lucky. Пробвайте и Вие с песните и ги проверете със Shazam.

Иначе е добър софтуера, но ако не цели песните ... ;)

Публикувано
  • Автор

Стават и гафове :smile: При мен тегли написаната. Имах друг "бъг" с рядък албум на Мадона - изтегли ми три цели песни, а другите по някакви секунди. Инфото и песните идват от руски онлайн радиа(в повечето случаи), но има и от last.fm - смъква ги от кеш-а ;) Факт е, че току - що успя да ми намери много старо парче на Солар Туинс :smile:

Публикувано

Може би ще му трябва време за доразработка и оправяне на плей листите.

Публикувано
  • Автор

Не е ново :smile:, просто скоро се появи за Мак(вярно смърди на боза от него). Като за пълна аванта е екстра.

Публикувано

Работи ли с DJ?В смисъл, намира ли сетове с името на диджея?

Публикувано
След инсталацията пробвах търсачката - просто написах един от най-нашумелите хитове в момента - "Happy". И ооооо чудо, няма такова нещо. Това ми беше достатъчно за да я махна.

Ето ти аналог и има Happy xD. Работи добре и на iPhone, а за сваляне преди време с плъгин сега не знам.

http://html5.grooveshark.com/

Публикувано

IPhoneman, Благодаря ти за предложения аналог, но не мисля че нещо може да замени, поне за сега "Spotify", най-вече като качество на звука!

Редактирано от Баба Гана

Публикувано
Работи добре и на iPhone, а за сваляне преди време с плъгин сега не знам.

Това работи супер със Smart Downloader.

Зареждате линка във web browser-а и си го добавяте като фаворит. Намирате песента, тапвате за плейване и ще ви предложи опция за сваляне. От там с някоя програма (Bridge или друга) си я добавете в Music.app.

sanahe8a.jpgu5egyjyt.jpg

y4u6etud.jpgetyha5en.jpg

Песните се свалят във var/mobile/Applications/Smart Down/Documents

ytuqy3yb.jpg

Публикувано

Ако ви запише песента като stream.php,....долу вдясно...edit/преименувате като добавите mp3 към файла и сте готови;)Качеството е ниско обаче:(

Редактирано от gogi6

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.