Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elite Pro theme

Featured Replies

Публикувано

Elite Pro Theme

wrz2n5.jpg

2zpnpdd.png

9awle8.png

Свали

Elite SBSettings

ve3ok8.png

Свали

Enjoy :)

Редактирано от Grievous

Публикувано

Архива е повреден обаче или аз не съм го свалил както трябва?

А дали има template за правене на икони или някой пак, много е добра?

Редактирано от apodjeki

Публикувано

Току що ги я свалих и разархивирах и няма никакъв проблем.

Публикувано

А в архива където са многото папки има два .psd файла за правене на икони за темата и SBSettings.

Публикувано
  • Автор

Аз лично си направих около 100 икони защото ги нямаше. Става много лесно с помоща на .psd файловете в архива.

Публикувано

Става лесно ако можеш да работиш с фотошоп. Аз не мога и много ме е яд...

33cok28.jpg

Някой знае ли тоя надпис "slide to un.." как да го махна? Стои много гадно така, а би трябвало да го няма.

Редактирано от Grievous

Публикувано

Би трябвало като стар потребител и като човек, който прави забележки на ляво и на дясно, да знаеш, че има тема за това в която е обяснено подробно как става: http://bgiphone.com/showthread.php/86-OS-X-Mobile-WinterBoard

Публикувано

Това ми е ясно, просто като е тема, би трябвало и това нещо да е направено...

П.П.: Между другото сега пробвах по всеизвестния начин и не се получи. Не иска да се смени и Weather иконката...

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

Може и да не е. Като гледам как е изкълчено... Сега ще я сваля ща, не ща да я погледна...

Публикувано

За иконата на Weather пак не потърси... http://bgiphone.com/showthread.php/807-Weather-FW-3-0?highlight=%E8%EA%EE%ED%E0%F2%E0+%ED%E0+Weather

Виж сега надписа дали ще изчезне... Това е само темата:

Свали

Свали

Редактирано от The Shaman

Публикувано

Да, сега надписа го няма. Мерси!

Публикувано

Така, открих начин как да си направим всички икони (с изключение на тия от Cydia) в тоя стил само за 1 минутка. Инсталирате от Cydia iWipe Cache и я стартирате. След 10 секунди иконките ще бъдат в тоя стил. Не съм сигурен дали програмата работи и за други теми, но ако е така просто става безценна. :(

Публикувано

Програмата работи с теми с икони направени по този начин с маска или казано просто рамка. Не съм сигурен обаче колко коректно прави иконите.

Публикувано

Ами направи ми ги доста добре. :(

Публикувано

И на мен много ми хареса как стана

Публикувано

Ще е възможно ли някой да направи темата така както си е сега, но да се отключва със слайдър, защото така много не ми харесва. И ако може слайдъра да е подходящ за темата и по-точно със зеленото на темата.

Публикувано

Здравейте на всички !! По същество: Темичката е много хубава и програмката която даде tonygti работи идеално за което благодаря.

Публикувано
Няма главни букви, няма препинателни знаци а си си направил труда да сложиш болд... Браво.

Старанието Ражда качество... :) Ще се постарая да не ти давам нов повод за критика :)

Ще е възможно ли някой да направи темата така както си е сега, но да се отключва със слайдър, защото така много не ми харесва. И ако може слайдъра да е подходящ за темата и по-точно със зеленото на темата.

img0099.png

Надявам се да ти хареса. Ето и Линк на Темата само с преработен слайдер:

http://www.multiupload.com/IEX9BEEWNU

Редактирано от alxx

Публикувано

Gregg, хубави слова, но пак си в издънка (и то две).

1. За цитиране на мнение непосредственно след него да си чувал?

2. Случайно да знаеш за бутона промени след като последното мнение е твое?

Съжалявам, че не мога да те едитна от телефона, но още тази вечер ще те сбера 3 в 1.

Публикувано

С Голямо Уважение към всички модератори които ми обърнаха внимание от както се регистрирах тук (2-3 дни) вече ще се съсредоточа само в четенето и ще намаля до минимум писането за да не давам повод за наказания от типа който имам досега (вече са 3). Казвам това като невлагам и капка ирония в думите ми, смятам че даже да не пиша а само да чета ще имам повече полза от това някой за пропусната буква или цитирано мнение да ме Бамне от тук. Минал съм през доста форуми като това повярвайте е първия в който се сбъсках такива правила. Няма Лошо в правилата, даже са много полезни за да се избегне анархия а когато има ред нещата вървят, когато вървят тук всеки който има нужда ще получи адекватната помощ от която има нужда при някакъв проблем от технически характер. Явно е трудно от Анархията да влезеш в подреденото :D

С Уважение !!

Редактирано от Gregg

Публикувано

Не може да бъде !!!!!!

Гледам, и не вярвам на ушите си.... :):D :D

Приятелю, ако наистина си искрен, и спазиш тържествената горе саморъчно сътворена и написана декларация, Кака ще разпъне широк зелен чадър над теб, пък и ще прости малки граматико–стилово–синтактично–пунктуални нарушенийца... ;) (ама да се разберем–не и за закрила от заслужени наказания)..... :kisscheek:

Редактирано от Sladichuk®

Публикувано

Напълно сериозно говоря, дали е тържествено,дали е собственоръчно,дали е кой знае още какво казах го без капка ирония. Надявам се ти невлагаш такава в твоите думи. Сещаш се ако човек пожелае може да измисли всичко и ако погледнеш под лупа то няма да се изненадам ако просветнем повече от половината форум в оранжево (това не е намек,не е ирония) заради малки езикови грешки. Това беше и причината да кажа евала и за тези правила които сте си създали и се опитвате да наложите. За мен е важно не да пиша,не да драскам за щяло и нещяло а когато имам нужда да знам че има един форум, 2 или 3 кадето не някой малък "паляк" да се прави на велик защото името му свети в друг цвят, а е важно че ще мога да получа съвета или помоща за проблема който вероятно се е появил с моето устройство.. Благодаря за Разбирането :)

ПС: До тук спирам,защото раздела не е посветен на езиковите грешки и моите наказания

Редактирано от Gregg

Публикувано
:D Нито преди, нито сега – ирония! :)
Публикувано

Elite Pro 1.1 + SBsettings

Свали

• 1 месец по-късно...
Публикувано

231.png402.png

580.png

Elite Pro 1.3

Свали

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.