Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sleep/Wake Button Сервизна Програма на Apple за IPhone 5

Featured Replies

Публикувано

Част от телефоните IPhone 5 са засегнати от дефект на Sleep/Wake бутона и ще се отремонтират безплатно от Apple. За България програмата започва от 2 Май.

Можете да проверите дали Вашият телефон е засегнат чрез въвеждане на сериен номер на този адрес: https://ssl.apple.co...leepwakebutton/

Публикувано

Типично за гугъл мапс(от линка към Криейтив, посочен в горната връзка):

Некоректно - post-226-0-60012300-1398501114_thumb.png

Коректно - post-226-0-33854700-1398501115_thumb.png

Публикувано

Миналия месец ми смениха телефона заради този проблем с нов.

Mtel iPhone 5

Публикувано

Хехе, супер. Тъкмо от няколко дена моят бутон започна да отказва от време на време. Мислех си, че не влизам в тази програма, защото е купен в края на Сеп. 2012. Обаче след проверка на серийният номер се оказа, че ще го сменят. Лайк ;)

Публикувано

Моят стария, който смениха наскоро имаше проблем и излезна при проверката, но вече ми е все тая :)

Новият ми не е в кюпа...

Публикувано

Мтелски телефони дали важат?

Публикувано

За всички е. Не заменят телефони, а ремонтират дефекта с уговорката да няма други такива, в противен случай искат да си платиш за отстраняването им.

Публикувано
  • Автор

Ще видим как ще процедират тук. Странно би било да събират телефоните и да ги пращат в сервизен център извън страната. Не мисля.че Creative center ще ги поправят в София. За Англия се смята,че просто ще ги заменят с "refurbished" , докато за USA ще ги отремонтират. Интересното там обаче е че за телефон с такъв проблем ще дават 80$ повече (350$) при trade in в Apple store. С какво тези телефони са толкова ценни?! Ха-ха, да не би да не могат да се подслушват от NSA и да трябва да им се постави допълнителен чип :) .

Публикувано

80$ е стойността на ремонта според тях. Тим Кук подготвя хора за дребни ремонти(от типа проблем с бутони, дисплей, батерия, док) във всички Епъл стор по света и ще се прекрати практиката замяна с рециклиран. Предполага се, че криейтив ще ги транспортират до близка страна.

П.П. Програмата покрива телефони, до две години от датата на покупка. Валидна е в страната на покупка, а ако е купен в страна от европейската икономическа общност, важи за цялата територия на общността(ЕС + Исландия, Лихтенщайн и Норвегия, БЕЗ Хърватска). Телефони закупени от щатите, ще трябва да се изпратят там за сметка на потребителя ако са с изтекла едногодишна гаранция. Информацията е от линка в първия пост.

Публикувано
:scratch: Ами от кога могат да се пращат,че не разбрах тази дата 2 май какво ще рече?
Публикувано

До 6-ти включително са почивни дни. След празниците - не е ли очевидно? ;)

Публикувано
  • Автор

В момента тази програма е активна в САЩ . За България и доста други страни ще стартира от 2 май. В инфото дадено на страницата има доста неясноти за мен. При въвеждане на сериен номер на един от телефоните ми излиза,че е от засегнатите. Същевременно е над 2 години,, което обаче е ясно от серийния му номер. В такъв случай не мога да разбера,защщо ме праща да търся оторизиран сервизен център. За това мисля, че само Криейтив могат да кажат попада ли телефонът в одобрените за ремонт ако номерът му е сред одобрените,но е над 2г.

Публикувано

iPhone 5 - в продажба от 21. септември 2012. Едва ли е на над 2 години.

Публикувано

добре де на мен бутона си ми бачка перфектно трябва ли да го нося за смяна

иначе проверих номера и влиза в графата за смяна

Редактирано от jh_ivanov

Публикувано

Задължително трябва да го занесеш, носи също и кило ракия и агнешка плешка. :);)

デシスラブ

Публикувано

добре де на мен бутона си ми бачка перфектно трябва ли да го нося за смяна

иначе проверих номера и влиза в графата за смяна

Note: If your iPhone 5 sleep/wake button does not show any signs of this issue and/or does not have a qualifying serial number, no action is required on your part at this time

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.