Публикувано Април 26, 201411 гд Искам да питам преди няколко дена си изпуснах телефона и се счупи малкото стъкло на камерата от зад на 5S ,но камерата си работи ... просто снимките излизат бледи ... Искам да питам може ли да се смени само стъклото отделно или върви с целия панел .... от ибей съм поръчал следното нещо ---- струва 10 евро.... попринцип имам застраховка във vodafone ... но ми искат 100 евро и ми дават чисто нов телефон , но мисля че няма смисъл /ако беше дисплея добре , но зареди това ..../...
Публикувано Април 26, 201411 гд Не че е важно, но ми е интересно колко струва тази застраховка при която ти искат 100 евра за да ти изпълнят претенцията.
Публикувано Април 26, 201411 гд Автор ами телефона го взех от един полицай тук във Валенсия ,а неговия братовчед работи във Водафон и като ми го продаде каза че каквото и да стане с телефона в рамките на 1 година ...срещу 100 евро ми сменят телефона.... иначе имам фактури и всичко .... а телефона има застраховка защото им ги дават като фирмени/служебни/...... но мисля че 100 евро за едно такова малко нещо са много ..... п.п за конкретна цена нямам представа не съм я правил аз застрховката но на други места тук е около 80-100 евро .... Редактирано Април 26, 201411 гд от lomski
Публикувано Април 27, 201411 гд Смятай какво ще купиш за тея пари. Някоя некачествена пластмаса, която ще се дере лесно. Така, че за тоя телефон давай 100€ и действай по застраховката.
Публикувано Април 27, 201411 гд Счупи му дисплея и го давай за смяна да не те е яд. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Публикувано Април 27, 201411 гд Да, но с друг телефон направи клипче да видим дроптеста от колко високо пада и от кой път ще се счупи.
Публикувано Април 27, 201411 гд Автор да бе няма проблем ще го снимам ако искаш може и 100 евро да ми пратиш ))))........ а относно пластмасата не ме бърка дали ще се дере или не все пак след 3-4 месеца го продавам и взимам 6 ..... а темата е не питам какво да правя дали да сменям тая част или да използвам застраховката ,а въпроса е може ли да се смени попринцип .... ))))
Публикувано Април 28, 201411 гд Аз бих ти препоръчал да отидеш до някой сервиз и да си купиш http://m.ebay.com/itm/171232672174?nav=SEARCH . Ще си спестиш псувните ако случайно надереш боята зад стъклото или директно го счупиш. П.п. Може да се смени.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате