Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос относно счупена камера на 5S

Featured Replies

Публикувано

Искам да питам преди няколко дена си изпуснах телефона и се счупи малкото стъкло на камерата от зад на 5S

iphone-5s-camera-20130910.jpg ,но камерата си работи ... просто снимките излизат бледи ...

Искам да питам може ли да се смени само стъклото отделно или върви с целия панел .... от ибей съм поръчал следното нещо ----

$_12.JPG струва 10 евро.... попринцип имам застраховка във vodafone ... но ми искат 100 евро и ми дават чисто нов телефон , но мисля че няма смисъл /ако беше дисплея добре , но зареди това ..../...

Публикувано

Не че е важно, но ми е интересно колко струва тази застраховка при която ти искат 100 евра за да ти изпълнят претенцията.

Публикувано
  • Автор

ами телефона го взех от един полицай тук във Валенсия ,а неговия братовчед работи във Водафон и като ми го продаде каза че каквото и да стане с телефона в рамките на 1 година ...срещу 100 евро ми сменят телефона.... иначе имам фактури и всичко .... а телефона има застраховка защото им ги дават като фирмени/служебни/...... но мисля че 100 евро за едно такова малко нещо са много .....

п.п за конкретна цена нямам представа не съм я правил аз застрховката но на други места тук е около 80-100 евро ....

Редактирано от lomski

Публикувано

Смятай какво ще купиш за тея пари. Някоя некачествена пластмаса, която ще се дере лесно. Така, че за тоя телефон давай 100€ и действай по застраховката.

Публикувано

Счупи му дисплея и го давай за смяна да не те е яд. :D

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Да, но с друг телефон направи клипче да видим дроптеста от колко високо пада и от кой път ще се счупи.

Публикувано
  • Автор

да бе няма проблем ще го снимам ако искаш може и 100 евро да ми пратиш :)))))........ а относно пластмасата не ме бърка дали ще се дере или не все пак след 3-4 месеца го продавам и взимам 6 ..... а темата е не питам какво да правя дали да сменям тая част или да използвам застраховката ,а въпроса е може ли да се смени попринцип .... :)))))

Публикувано

Аз бих ти препоръчал да отидеш до някой сервиз и да си купиш http://m.ebay.com/itm/171232672174?nav=SEARCH . Ще си спестиш псувните ако случайно надереш боята зад стъклото или директно го счупиш.

П.п. Може да се смени.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.