Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Българският AppStore вече е факт!

Featured Replies

Публикувано
;) брат, аз нямам намерение да се местя!
  • Отговори 88
  • Прегледа 23.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Въпреки че съм един от първите с iphone в БГ и също така един от първите регнати във форума, пиша много рядко. Ама не се стърпях този път! Какво значи 95% от екстазираните няма никога да купите нищо?

Публикувано

Чаках да видя колко хора ще продължават да скачат от щастие и да се радват за нищо. ;) Факт е че почти никой от тук няма да купува от appstore. Типична балканска черта. А да не говорим, че понякога ще има случаи когато излезе някоя доста популярна игра и в този момент няма да я има в българския appstore. Успех на всички желаещи да "купуват".

Редактирано от emco83

Публикувано

Всеки според възможностите си.

Публикувано

Само да вметна, че фонетичната подредба също е утвърдена като стандарт.

Публикувано

В списъка на новите попълнения влизат и Ботсвана, Йордания, Кения, Македония, Мадагаскар, Мали, Нигерия, Сенегал, Тунис, Мавриций и Уганда.

Публикувано
.... Факт е че почти никой от тук няма да купува от appstore. Типична балканска черта. .....

Лично аз си купувам всичко, което ми хареса, а заключението за "балканска черта" го запази за себе си - недей да говориш "почти НИКОЙ от тук няма да купува от appstore" !

Публикувано

Сигурно ще прозвучи като виц, но и аз си купувам доста неща (200$ до момента) ;)

Публикувано
  • Автор

Типично балканската черта е това, че до сега пищяхте под път и над път защо нямало AppStore, не ни броели за живи и тн., което до някъде е вярно. Но сега, когато го пуснаха стана "е за какво сега ни го пуснаха, на мене не ми трябва.....бля бля бля". Е няма угодия. "Хората - с добро, вие - с г*зо" е казал "поетът" ;)

Аз например също ще си пазарувам приложенията, които ми харесват и разбира се, тези които мога да си позволя, защото има и някои доста скъпички, а и като цяло ми харесва идеята да се регистрираме безпроблемно и без гимнастики, като търсене на реални пощенски кодове, адреси и тн...

Редактирано от Kaloyan

Публикувано

Типично балканска черта е да се казва кой, какво е казал... Малко шавнахме от темата май?!

Публикувано

Стига спорихте за глупости и тн..... Важното е че я има официално България в стора. Ето това е важното според мен! Всеки да тълкува както си пожелае този факт, но това е вече факт! ;) И лично мен ме радва!

Публикувано

Сега не знам дали няма да е по-лесно да попаднем под ударите на закона, след като вече официално има AppStore в България ;)

Публикувано

Точно така. Сега имаме избор... Това е важното.

johnny, и ти си прав май ;)

Публикувано
От края на март месец, ще има, най-вероятно Iphone и от Мтел. Днес говорих с един приятел от Мтел и той така ми каза. Дали е вярно....не мога да потвърдя, но ще видим

Те май се гласят да станат официалният представител за България, но няма нищо официално все още.

Публикувано

Да, засега няма...

Публикувано

Ползата май е само лесната регистрация за новите собственици на iPhone и информацията на БГ за тези, които не се оправят с други езици. А в AppStore, освен платени има и много безплатни приложения. Относно платените, всичко опира до съвест без оглед на това, към кой AppStore е регистрацията.

edit: Оп, грешка!. Информацията за приложенията не е на БГ, а и сега като се замисля е логично - едва ли някой ще тръгне да превежда стотици хиляди от тях.

Редактирано от chayanne

Публикувано

Ха! Време беше. Сега съжалявам, че накарах 1 позната да ми прати gift certificate за UK магазина преди 1-2 седмици. Остават ми още няколко паунда, но като ги изхарча ще се присъединя към Българския AppStore. :D

Edit:

b8wohs.png

По-късно ще опитам пак.. :)

Редактирано от kal1ch

Публикувано

При мен пък друго 20 - "Your payment method was declined. Please enter valid payment method information.".. Вярно, че ми е дебитна картата, ама при положение, че е регистрирана в PayPal, не смятам, че е от нея проблема, а и всичко друго ми е като хората въведено.. Хамава работа :)

Публикувано

А, да попитам значи, в момента съм с Германска регистрация, и не мога да разбера как да сменя страната, езика, адреса, и всичко.А когато в самия телефон вляза в app store, не мога да си изляза от акаунта.Идеи ?

Публикувано

Едитни си акаунта от компютъра, а на телефона - ами има таб Sign Out в settings/store, как не можеш???

Публикувано

Незнам как е при вас, ама примен неще дами регестрира нито една карта. Помогнета ако някои има сащия проблем :(

Публикувано

И при мен не иска да регистрира Виза от ОББ

Публикувано

Аз реших да си запазя регистрацията в немския App Store . Там само промених user name с друг , а със старият си създадох акаунт в българския App Store , като тръгнах разбира се от сваляне на безплатно приложение и след това създаване на нов акаунт . Даде ми възможност да избера без карта(none) и след това без проблем ми създаде акаунта.

Публикувано
В списъка на новите попълнения влизат и Ботсвана, Йордания, Кения, Македония, Мадагаскар, Мали, Нигерия, Сенегал, Тунис, Мавриций и Уганда.

Как можа да забравиш.:smokingjoint:

Конечно, мы намеренно не назвали Армению вместе с остальными, оставив её на сладкое, чтобы отдельно и со всей ответственностью поздравить солнечных братьев с официальным вступлением в клуб любителей приложений родом из App Store.

Превод

Разбира се, ние съзнателно не сме споменали името на Армения заедно с останалите, като се остави за десерт, така че аз от свое име и с цялата си отговорност поздравявам светло братята с официалното им влизане в клуба на AppStore.

Източник iPhones.ru

Редактирано от Grievous

Публикувано

Има ли начин да мина от българския апсторе отново на американския, тъй като в българския незнайно защо липсват много от приложенията .

Публикувано

Като си в iTunes в AppStore - долу отдясно някъде има един флаг - ако си в българския - флагът е на България. Цъкаш върху него и ти дава да сменяш държавата и съответно AppStore-а.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.